Картички с животни и още нещо

След като вчера споделих първите си впечатления от маркерите Spectrum Noir и ви показах няколко картинки, оцветени с тях, няма как сега да не ви покажа и крайния резултат :-) Изключително много се радвам, че все още нямам много маркери, защото оцветяването с тях е пристрастяващо :-) Ето първата картичка с кученцето и болното пръстче :-) Имам този печат, заедно с още няколко, включително и от втората картичка, който си изтеглих от сайта на авторката безплатно. За жалост обаче не мога да си спомня кой беше сайта, затова ако някой го иска, нека ми пише :-)   Ето и втората картичка   И тъй като бях забравила да ви покажа една картичка, която бях направила преди време, ще я публикувам сега :-) В нея използвах копчетата, които си купих от Джъмбо (200 бр. за 1.50 лв) и  за които споменах в групата на Картичкофеите във фейсбук :-)  

17 коментара to “Картички с животни и още нещо”

 1. Мария Стоянова

  Прекрасни картички Диди :-) Тази с кученцето с болно пръсче е уникално сладка :-) Влюбих се в хартиите на втората картичка тези с розите ММЕ ли са?

  Отговор
 2. Краси

  Ех, че са разкошни и трите..С тези прелестни хартии и с чудесните композиции..- наистина са уникални..

  Отговор
 3. Arcadia

  Картичките са много красиви и раздвижени. Идейни са копченцата в короната на дървото, а оцветяването на втората е много сполучливо. Болният косматко е много сладък, но на мен ми е малко тъмен, вероятно от недостатъчни цветове на маркери в тази гама. Но да не давам акъл, като разбирач, предвид, че не съм – много добре си се справила с оцветяването на останалите картинки. Ако не те притеснява ще се възползвам от предложението да ми изпратиш безплатните печатчета на адрес: gerrym(at)abv(dot)bg

  Отговор
  • Диляна

   И на мен ми се искаше кучо да беше малко по-светъл, но за жалост засега разполагам с такива цветове :-) Сега ще ти пратя печатите :-)

   Отговор
 4. addii

  Страхотни са и трите!Всяка си има нейно специално излъчване!Най.много ме плени тази с двете кучета,много ги харесах още като ги видях за първи път!

  Отговор
 5. Мила

  Аз съм болна на тема кучовци, така че първите две веднага ме спечелиха :) Оцветяването определино ми допада, а и като цялостни картички вече са разкошни :) Може ли и аз да се вредя за печатчета :) gudrun@abv.bg
  Поздрави !

  Отговор
 6. Маги

  Супер сладки са се получили картичките, Диди. Копченцата са много симпатични. Бях се зарекла да не стъпвам повече в Джъмбо, че последния път много ме бяха ядосали, но тези копченца… ;)

  Отговор
  • Диляна

   Благодаря ти, Маги :-) За копчетата си заслужава едно посещение до Джъмбо :-)

   Отговор
 7. Ири

  И трите картички много ми харесват! Много цветни, много сладки, много оригинални! И мен много ме впечатли идеята с дървото и копчетата (искам и аз копчета от „Джъмбооо“ :), но докато се дотътря до Сф сигурно вече ще са изкупени хи-хи).

  Отговор
 8. Деси

  Привет :) ! Искам да те поздравя за разкошните картички, а като за първи опит с маркерите си се справила страхотно. Много са сладки кучовците. Ако не е нахално може ли и аз да се наредя за печатите ? Ще ти бъда безкрайно благодарна. Пощата ми е in_flame@mail.bg
  Благодаря предварително и спорна работа !

  Отговор

Leave a Reply

 • (will not be published)