Бебешка картичка

Пак съм аз :-) Дано не ви омръзвам с ежедневните си публикации, но лятото ще е така :-) Днешната картичка е с един ужасно сладък печат на Mo, който бях ви показа преди време :-) Както знаете, картичките за момчета и за мъже не са особено лесни и затова в тази картичка няма почти никакви допълнителни елементи с изключение на 4 брадс-а и 4 отрязани панделки :-)

Нещо тримера ми не реже добре в последно време и май скоро ще го сменям, защото докато правех тази картичка, забелязах, че почти всеки път изрязваше не права линия, а леко крива. И без това отдавна искам нов, може би ще си намеря причина да си направя подранил подарък за рождения ми ден, който е след месец и нещо :-) Ще включа картичката във вече почти свършилото предизвикателство на Ели при Картичкофуриите :-) А също и в: Love to create Challenge blog Totally Papercrafts 4 crafty chicks Crafty calendar

20 коментара to “Бебешка картичка”

 1. Диана

  Страхотна картичка и много добро оцветяване, особено на кожата, която май е най-трудна… На мен не ми омръзва да чета публикациите ти – напротив! :))

  Отговор
 2. Lionelsa

  Всички тримери режат накриво, ако ще ти е успокоение:-)

  Лично аз се радвам на честите ти публикации. Мен все не ми остава време да творя и ти някак ми напомняш, че е време и аз да се захвана :-)

  Картичката е много сладка. То и да сложиш повече неща, получателят от мъжки пол едва ли ще ги оцени :-))) Така си е перфектна.

  Отговор
  • Диляна

   Ех, никак не ме успокои, Нинка :D Нищо де, новия със сигурност ще е по–прав от стария :-)

   Отговор
 3. desi

  Много ми хареса разположението на хартиите! Оцветяването е чудесно! А това бебе ми е много смешно, има толкова учудена физиономия :) Много са ми приятни ежедневните ти публикации, но на мен поначало много ми харесват картичките ти – всеки ден доза настроение :) Аз не успях да свикна да режа с тример и моя събира прах. Продължавам с макетно ножче и метална линия. Кривите линии пак ги докарвам, но то си е вече само от моите умения :)))

  Отговор
  • Диляна

   Благодаря ти, Деси :-) И на мен този бебчо ми е много смешен, с тези дебели бебешки кълчици – само за мачкане и гушкане :-)

   Отговор
 4. Ellie

  Отново страхотна картичка – прецизна, стилна, без излишни елементи и в същото време много детска и позитивна!
  Благодаря ти, че се включи в предизвикателството! :)

  Отговор
 5. Kakichka

  Чудесна момчешка картичка Диди. Как ги съчетаваш така хартиите, направо ти се възхищавам, на мен ми е супер трудно това.

  Отговор
  • Диляна

   Благодаря ти, Кати :-) Всъщност хартиите се съчетават сами, когато са от едно блокче :-)

   Отговор
 6. Маги

  :) То хубавото не омръзва, Диди.Публикувай си смело, пък ние ще им се радваме на твоите красоти.

  Отговор
 7. JIJIHoney

  Ех колко е стилна и изчистена тази картичка за малък мъж! :) Нещо, което аз не мога да постигна с мъжка картичка, да не говорим за бебешка. :D Възхищавам ти се, Диди! :) Продължавай да публикуваш всеки ден, даже по няколко пъти на ден! Не би ми омръзнало да се радвам на красивите ти проекти! <3

  Отговор
  • Диляна

   Благодаря ти много :-) Иска ми се и на мен по няколко пъти, но една картичка ми отнема почти целия ден в последно време… явно от жегите съм станала по-бавна :-D

   Отговор
 8. Краси

  Диди, картичката е чудесна- както винаги изпипана като концепция.
  Като гледам колко много хартии си ползвала веднага направих асоциация с моето „скъперничество“..Имам толкова много и всеки път ми се свиди да ги ползвам..
  Бебока е чудесно оцветен и картичката е много вдъхновяваща!

  Отговор

Leave a Reply

 • (will not be published)