Балони и бонбони

Здравейте :-) След вчерашния горещ ден, почти си бях повярвала, че лятото е вече тук :-) За жалост обаче, дъждът пак се появи... Въпреки това, днес пристигнаха хартиите, които си бях поръчала, част от които от новата лятна колекция на Echo park. Блокчето Hello Summer e просто невероятно и нямам търпение да ми остане малко повече време, за да го използвам :-)

Така благодарение на тези 3 блокчета, лятното ми настроение отново се завърна :-) Заедно с тях си поръчах и още две блокчета - My mind's eye Howdy Doody, което определено оправда очакванията ми и Dear Lizzy Neapolitan, което не впечатлява толкова много, но пък аз си го поръчах заради точно 3 определени хартии :-) И така, днес се реших да ви покажа нещо, което направих преди време и което все се чудех дали да публикувам. Искаше ми се да направя нещо с хартия, но да не е картичка :-) На помощ дойде сестра ми, която тъкмо беше получила пратка от etsy със страхотни неща - хартиени формички за мъфини, хартиени сламки и дървени лъжички. Аз вече използвах лъжичките и сигурно се досещате къде, но беше ред да експериментирам и с останалите неща :-) Взех една формичка за мъфини, 1 сламка в същия цвят и реших да направя балон, пълен с бонбони :-) Намерих си формичка за балон, принтирах го, декорирах го с дизайнерски хартии от Fancy pants, сложих малко въртележки и voilà :-)

 Не съм убедена, че ми харесва на 100%, но мисля, че ако се доразвие, би било чудесна идея за декорация на детско парти... и не само :-) П.С. Чак сега забелязах, че от бързане съм забравила да покажа балончето с бонбони в Детското забавлятелство този месец, така че бързам, за да не изпусна срока :-) Желая ви хубав ден и до скоро :-)

20 коментара to “Балони и бонбони”

 1. KalySto

  Ех,че чудесна идея! Много ми хареса балона! А пък как ти завиждам за хартийките! Аз съм си сложила лимит на харчовете и сега я карам скромно,та за това! Поздрави и чакам други слънчеви картички!

  Отговор
  • Диляна

   И аз съм си сложила – никакви хартии до Коледа :D Поздрави и слънчев ден :)

   Отговор
 2. Ina

  Страхотна идея! А цветовете са прекрасни! И аз ти завиждам ти и за хартиите и за това, че има от кого да вземеш толкова красиви, допълнителни екстри. :)

  Отговор
  • Диляна

   Мерси :-) Колкото до „екстрите“, те могат да се открият навсякъде, дори там, където не сме подозирали ;-)

   Отговор
 3. Тони

  Изключително оригинално и сладко се е получило. Изобщо не е трябвало да имаш колебания за публикуването – напротив. Чудесна идея!

  Отговор
 4. Lionelsa

  О, и аз съм им фен на тези хартийки :-) И малко ми е жал да ги ползвам, но се вписват иделано във всички проекти до сега. Страхотна серия!

  А творението ти е уникално(пак показваш голяма креативност)

  Отговор
  • Диляна

   Мерси :-) Да си призная и на мен ще ми е малко жал да ги срежа, но веднъж започна ли… :-)

   Отговор
 5. Ири

  Ехе, Диди, страхотно е! Хартийките – сънувам ги, но за сега се държа да не поръчвам :). В момента мъжа ми отиде да вземе друга моя „спешна“ пратка (БЕЗ хартии), която ще бъде за този месец :).

  Отговор
  • Диляна

   Мерси, Ири :-) Сигурна съм, че и в твоята пратка има невероятни неща :-)

   Отговор
 6. Plamnito

  Хартиите са вълшебни – много слънчеви картички ще се получат от тях, желая ти много здраве и настроение, за да ги осъществиш! Балона е супер, засенчи дъждът навън!

  Отговор
 7. Mila

  Честити придобивки, Дилянка :) Нямам търпение да ни изненадаш с красоти сътворени с тях :) Балончето е супер сладурско и наистина би било уникална украса за детско парти :)

  Отговор
 8. Мария Стоянова

  Уникална идейка Диди :-) Определено си “ Майстор Тричко “ :-) Много са ти хубави новите хартийки и чакам с нетърпение да ги включиш в летните си проекти и да ги споделиш с нас за слънчево настроение.

  Отговор
 9. Диляна

  Хаха, разсмя ме с това „Майстор Тричко“ :-) Благодаря, ще се опитам съвсем скоро да направя нещо с тях :-) Засега посягам само към MME :-)

  Отговор

Leave a Reply

 • (will not be published)