Заешка картичка

Здравейте :-) Днес ви представям картичка, която отдавна исках да направя - не такава със зайче (нищо, че това ми е един от любимите печати, а съм го ползвала 1-2 пъти), а такава с по-интересна форма :-) Горната част на картичката изрязах с шаблон на X cut и според мен се получи много добре :-)

Посланието бях видяла преди време някъде и си го запазих, за да не забравя да го използвам :-) Жалко,че на български няма подобни :-) Ако греша, поправете ме :-) Макар повечето хора да предпочитат български послания за картичките си, аз нямам никакви проблеми с английските такива :-) Всеки език е красив, стига да го разбираш :-) Надявам се картичката ми да ви е харесала, а аз ще я изпратя отново при Забавлятелството :-) Усмихнат петък и прекрасни почивни дни! :-)

20 коментара to “Заешка картичка”

 1. Стела

  Здравей,
  Наминах да хвърля едно око на нещата, които си натворила в последно време и какво да видя – картичка с така любимото ми животинче – зайче. Страхотна е, супер сладурска, а надписа е по-вече от готин, много ми харесват посланията с игра на думи. Усмихна ми деня :)

  Отговор
 2. desi

  Чудна картичка! Много ми харесаха и формата `и и надписът :) Отново създаваш много весело настроение и ти пожелавам и на теб весел ден :)

  Отговор
 3. Lionelsa

  Ех, че е бонбонесто и сладко!

  Тази кройка много ми допада. Може скоро и аз да пробвам нещо по-раздвижено. Само да ми остане малко време от многото партита покрай мен :-)

  Зайчето е Голям сладур.
  А относно надписите – повечето английски сладурски надписи като този нямат красив еквивалент на български, за това и аз предпочитам да ползвам чуждите :-)

  Отговор
  • Диляна

   Хехе, Нинка, от партита ли се оплакваш? :-) Всъщност формата може да е всякаква, аз исках да е полукръг отгоре, но нямах толкова голям шаблон :-)

   Отговор
 4. Ири

  Тази картичка е малък разкош :). Наистина формата е интересна и се е получило много добре! Аз също правя картички с надписи на английски, понякога стоят по-добре и заемат по-малко място :).

  Отговор
 5. Маги

  Обичам картички с по-интересна форма. :)Тази зайка-байка е много сладка.
  Аз предпочитам да слагам БГ надписи, просто защото на много от хората, на които подарявам не разбират английски, а за да е лична и специална една картичка е хубаво притежателят й да разбере посланието. :) Иначе имам доста надписи на английски запазени и когато поводът и човека „позволяват“ си ги използвам. :)

  Отговор
  • Диляна

   И аз се съобразявам с получателя, но в 90% от случаите, картичките ми нямат получател в момента на правенето им :-)

   Отговор
 6. JIJIHoney

  Ох, много е сладка картичката!!! ПОЗДРАВЛЕНИЯ! Нестандартната форма, цветовете, печатчето – всичко е много пипнато, оригинално и много на място. :) Но най-много се влюбих в надписа и като знам колко обичам оригинални надписи на английски, сигурно ще се изкуша да го използвам… <3
  Уважавам и харесвам картички с БГ надписи, но играта на думи с английскитеее… :) Досега картичките, които съм правила, са били или за мои набори, или за хора, които знаят английски. Така че не съм изпитвала нужда от надписи на български.
  Приятни почивни дни! :)

  Отговор
  • Диляна

   Благодаря ти :-) Наистина играта на думи не може да се получи, когато се преведе на български :-)

   Отговор
 7. addii

  Последните ти картички са прекрасни,но гази, с това сладурче ….много ме грабна…абсолютен бонбон!

  Отговор
 8. Мария Стоянова

  Обожавам подобни картички с различна и най вече нестандартна форма. Твоята е страхотна, не само формата, ами и посланието, а най вече сладкото зайче – супер сладко е с тези малки зайчета бебенца :-)))

  Отговор
 9. Мила

  Много е сладка тази зайка :) , а както се е накиприла и върху картичката е един
  малък разкош :)Формата й е нестандартна и много ми допада :)

  Отговор
 10. KalySto

  И на мен зайка ми хареса много,както и надписчето.Права си обаче,че няма как да се преведе оригинално на български. А виждам и paper-piecing – чудесно! А сега скок-подскок към следващото ти участие в забаялятелството…

  Отговор

Leave a Reply

 • (will not be published)