Торта в кутия/Cake in a box

Здравейте :-) Днес аз и моята сестра близначка имаме рожден ден :-) Естествено, нямаше как да не направя по този повод нещо за Ирина. Знаех какво трябва да бъде - нещо, свързано със сладкарството и след голямо мислене, реших да и направя торта, скрита в кутия :-)    Hello :-) Today me and my twin sister have a birthday :-) This is what I made for my sister - cake in a box :-)  

 

  Тортата е на 3 етажа, като последния се отваря и вътре бях скрила подаръка си :-)   

  На четирите страни от кутията пък сложих по една фея, носеща пожелание - за любов, мечти, пътешествия и открития :-)   

  А ето каква картичка получих от моя любим :-)  

Честит Рожден Ден, сис! :-)

Challenges:

Забавлятелство десето "Имало едно време фея"

Картичкофурии "Неща с крила"

Mo's digital pencil - distressing on the box

23 коментара to “Торта в кутия/Cake in a box”

 1. Katya Kovacheva

  Честит рожден ден на теб и сестра ти! Бъдете здрави, радвайте се живота, правете това, което ви доставя удоволствие и бъдете заобиколени от любов и много красота!
  Толкова много цвят и красота излъчва подаръка ти, че бих казала, че сестра ти е истинска щастливка! Направо останах без дъх докато разглеждах кутийката. Тортата е като истинска, а декорацията – просто перфектна!
  Картичката , която си получила от твоя любим е дъщо много идейна и оригинална. ОСвен сестра ти, ти също си щастливка, с такива хора около теб :)

  Отговор
 2. Kati

  Честит Рожден Ден :) страхотни сте, а най-вече и уникални с творческите ви дарби :) Нека творческите феички винаги да са с вас :))

  Отговор
 3. Елена

  Ирина и Диляна, да сте живи и здравиq и винаги да следвате мечтите си, и да получавате подкрепа от околните. :-) Тортата в кутия е страхотна, пускайте серийно производство! Страхотен жест е! И аз искам такава само, че по-другият месец ;-) ;-)….Но да си призная, най-много харесах картичката от любимия мъж на едната от вас. Рядко се среща артистичен мъж, склонен да вложи толкова много фантазия, труд и красота в един жест. :-) Поздрави!

  Отговор
 4. Маги

  Честит рожден ден на теб и сестра ти, Диди! Бъдете все така усмихнати и лъчезарни!
  Кутийката, която си й направила е толкова цветна и весела! Очарователна е!
  А ти си голяма щастливка с такъв Любим до себе си! Филип ти е направил страхотна картичка!

  Отговор
 5. Lionelsa

  И тук да ви честитя рождения ден! Бъдете все така прекрасни и талантливи!

  И двамата с Филип получавате похвала за хубавите творения :-*

  Отговор
 6. Dani

  Честит Рожден Ден, Диляна!
  Да си жива и здрава, и много щастлива!
  А мечтите ти да станат реалност!
  Чудесен е подаръкът за Ирка!
  Много тематичен и направен перфектно!
  С пожелания за един запомнящ се празник!

  Отговор
 7. Toni

  Честит рожден ден и на двете ви! Бъдете щастливи, обичани, закриляни, вдъхновени. Тортата в кутия е невероятно красива, а картичката – сладка и мила. Хубав ден днес и още много такива истински и красиви подаръци!

  Отговор
 8. KalySto

  Честит рожден ден и на теб и на сестра ти! Толкова усмивки, красота и талант на едно място – разкошни сте! Желая ви много здраве и успехи по всички пътища, които сте избрали!
  А колкото до страхотната картичка с торта и летящите около нея феи – просто нямам думи! Толкова цветове и детайли.
  Жалко,че картичката на Филип не отговаря на темата на Забавлятелството иначе със сигурност щеше да получи почетна титла за най-добър любим!
  Благодаря ти, че сподели празника си в нашето Забавлятелство!

  Отговор
 9. Plamnito

  Честит рожден ден, мили момичета! Желая ви много здраве, цялото щастие на света и обичта и близостта на любимите ви хора! Сладък празник и поздравления за дизайнера Филип! Наздраве!

  Отговор
 10. Соня

  Честит празник и на двете ви :)

  Пиша с трепет в сърцето, защото и двете ме карате да се усмихвам и вдъхновявам :) Поздравявам ви и пожелавам много здраве, творчески устрем и обич във всичките й форми! (хайде да не ставам многословна, че да не прекалявам :)) Наздраве!

  Отговор
 11. Тони

  Честит рожден ден на патерици! Аз докато пусна компа и то станало утре! Много успехи и вдъхновение и на двете!

  Отговор
 12. Ellie

  Честит рожден ден на патерици и от мен! Бъдете живи и здрави, обичани и обичащи, вдъхновени и вдъхновяващи!

  Отговор
 13. Kakichka

  Дилянка, честит рожден ден на патерици на теб и на Ирина. Бъдете здрави, много щастливи и все така креативни и вдъхновяващи хората около вас. Твоя подарък за сестра ти е измислен и изпълнен прекрасно, но признавам повече ме трогна жеста на Филип. Дай боже всекиму такъв мъж :)

  Отговор
 14. JIJIHoney

  Ееееее, Диди, как съм изпуснала вчера да ти честитя!
  Честит рожден ден на теб и сестричката ти! Да сте живи, здрави, вдъхновени и да ви радват всички около вас! <3
  Тортата е страхотна! А картичката от любимия е толкова мила! :))))) Поздравления за сръчния мъж!

  Отговор
 15. Desi

  Я, два броя рожденички :))) С малко закъснение, но с цялото си сърце, Ви пожелевам живот изпълнен с мнооооого щастие и смях :) Поздравления на всички участници в създаването на прекрасните творения :)

  Отговор
 16. Iri

  Диди, честит рожден ден на теб и на сестра ти! На патерица :). И аз съм пропуснала вчера, но напоследък сядам все по-рядко на компютъра :). Да сте живи и здрави двете, много щастливи, обичани, винаги така усмихнати и лъчезарни, винаги така вдъхновяващи с това, което правите!
  Кутийката с тортата е УАУ :). Направо си е като истинска! Но да си призная и аз харесах повече картичката на Филип, много добре се е справил, а жеста е много мил. Браво на него!
  Поздрави!

  Отговор
 17. Neli

  Честит рожден ден на патерици и от мен! Нека се сбъднат всичките ви мечти! Кутийката и тортичката са страхотни, а феичките с пожеланията са съвсем на място! Благодаря ти, за участието в крилатото предизвикателство при Картичкофурии!

  Отговор
 18. Дарина

  Да ви поздравя и аз на патерица! Бравооо, тортата е като истинска, феите – спуресладурски. Браво още веднъж, сутринта видях публикацията ти и от тогава сигурно през 5 минути си я „припомням“ – толкова ме впечатли! :)

  Отговор
 19. Debbie

  I love the cake box, what a great idea, love the fairy images that you’ve used as well they are colored so perfectly.

  Thanks so much for joining us at Mo’s this week.

  Hugs
  Debbie

  Отговор
 20. Mila

  Честит рожден ден на двете ви ! /марак и със закъснение/ Бъдете здрави, обичани и обичащи , радвайте се на живота и продължавайте да творите много красотаоколо себе си !:)
  Много ми хареса идеята с тортата и феите орисници итехните пожелания – супер сладък подарък във всеки смисъл на думата :)

  Отговор

Leave a Reply

 • (will not be published)