Картички за любимия човек

Със сигурност човекът, който притежава най-много картички, направени от мен, е приятелят ми :-) Картичките, които ще ви покажа са от изминалия Свети Валентин и в тях съм използвала част от материалите на Светла Дойчинова, които са просто превъзходни :-)   Честно да си призная, беше ми изключително трудно да избера само една от картичките, която да подаря на приятеля си за Св. Валентин. В крайна сметка направих още една, която според някои може би е прекалено натруфена, но на мен ми харесва много... Не бих заменила нито един детайл или хартия с друга :-)

9 коментара to “Картички за любимия човек”

 1. Ивелина

  Всички са много вдъхновяващи! Аз напоследък се интересувам от сватбени покани – има безброй чудесни идеи! Ще се радвам да създадеш и такава рубрика много скоро :)

  Отговор
  • Диляна

   Със сигурност ще има и сватбени картички, особено ако някоя от приятелките ми реши скоро да се ожени :D Всъщност и да не реши, аз пак ще експериментирам, за да съм подготвена, когато настъпи момента ;)

   Отговор
 2. теди

  ако някой иска да зарадва любим човек с такава красота, може ли да си поръча? :)

  Отговор
 3. CraftyEllie

  Диляна, и на мен тази ми е любима и се радвам, че имаш блог, защото в албума преди не можех да коментирам! Много вдъхновение и време за реализиране на проектите ти пожелавам!

  Отговор

Leave a Reply

 • (will not be published)