Картички с принтирани елементи

Здравейте :-) Днес ще ви покажа две картички, които направих с принтирани елементи :-) Всички знаете, че интернет е еднo необятно пространство, в което човек може да намери буквално всичко :-) Аз от доста време си складирам значителен брой файлове за принтиране (главно такива с надписи) и вчера след като си подредих нещата в новия ми шкаф, исках да направя няколко картички без да направя отново бъркотия :-) За целта просто принтирах няколко картинки и надписи, взех няколко блокчета дизайнерска хартия, едно от които буквално бях забравила, защото си го бях купила през зимата, а то е с летни мотиви - става въпрос за Fancy Pants Beach Babe :-)

И така, сигурно се чудите откъде си намирам неща за принтиране - много просто - от всякъде :-) Каквото и където ми попадне просто си го записвам :-) Един от най-богатите източници на подобни неща е http://pinterest.com/, а друг https://www.tumblr.com/. Важното при тези сайтове са ключовите думи, с които търсите :-) Ако имате повечко време за губене, просто напишете quotes или printables и ще ви излязат стотици изображения :-) В pinterest например, можете да зададете търсене в т. нар. boards, където ще разгледате pin-овете на други хора :-) На мен лично този вариант ми е по-систематизиран, а и има много хора, които буквално слагат в един board стотици изображения от търсения вид :-)

Има и много сайтове, в които се предлагат безплатни изображения, но аз да си призная тях не ги помня. Единствено мога да ви кажа откъде взех колелото от втората картичка и това е този сайт: http://www.thehandmadehome.net/freebies/ :-) Исках и още нещо да спомена - отдавна си търсех цветни малки картони за картичките си и въпреки, че имах тези на core'dinations, не исках да си вземам отново, защото нито използвам целия им потенциал, нито ми се даваха толкова пари. Затова си взех два вида от цветните картони на Michael Powell и съм много доволна :-) Размерът им е идеален за стандартни картички, каквито обикновено правя и е необходимо само да се изреже малко от широчината, тъй като е около 15 см :-) Разнообразието от цветове е голямо, а цената им е повече от достъпна :-) Това е от мен, ако някой от цитатите ви харесват, а не можете да ги намерите, просто ми кажете и ще ви ги изпратя :-) Поздрави и хубав ден :-)

9 коментара to “Картички с принтирани елементи”

 1. Ири

  Чудесни са и двете! Първата е толкова лятна и свежа, че чак ми замириса на море :). Втората пък е момчешка, и ми звучи и изглежда много наперена :).
  Много харесвам надписите, но си нямам принтер, според ММ не ни бил нужен, каквото ни трябвало на работа можело да си го принтираме :(.
  А въртележките вече ги разучавам, но ще пробивам дупките с острото на ножчето, ако пък не стане – ще лепя с точки и ще слагам копче :).

  Отговор
  • Диляна

   Ири, ако служебният компютър печата цветно, защо пък да не се възползваш :-) Иначе принтерите вече не са скъпи изобщо, Можеш да се сдобиеш с приличен за около и под 100 лв, а си е доживотна инвестиция… стига да не се счупи де :-) Колкото до въртележките – и аз пробивах дупки с острото на резеца, пак върши работа :-)

   Отговор
   • Ири

    О, да, той ми предлага, но аз все не се сещам да му възложа някоя задачка :).
    Ами неволята учи, като нямаме нещо си пригождаме друго за същата цел – за въртележките :).

    Отговор
 2. Мария Стоянова

  Прекрасни са Диди :-) Благодаря ти за линкчетата с картинки, а за pinterest като спомена се сетих, че точно тези дни потърсих сестра ти, а открих и теб :-) Много е зарибяващ този сайт и много по – удобен и богат на интересни материали отколкото при сърч в Гугъл :-)

  Отговор
  • Диляна

   Мерси, Мими :-) Аз в pinterest не pin-вам нищо, но най-нахално използвам чуждите pin-ве :-)

   Отговор
 3. Красимира Иванова

  Картичките са много свежи, , а сайтовете, които си дала чувам за първи път..
  Изглеждат много зарибяващи и..ако не се появя скоро ..да знаете къде съм се загубила..
  Благодаря ти!

  Отговор
  • Диляна

   Радвам се, че съм те насочила към сайтовете, защото са наистина много хубави :-)

   Отговор
 4. Desi

  Картичките са СУПЕР, и двете! Надписите много ми харесват. Ще трябва да разуча тези сайтове. Смятам, че добрият текст направо сам прави картичката и става много оригинало и весело. Трябва само да намеря и къде да ги принтирам цветнички :) Благодаря за инфото и браво за картичките :)

  Отговор
  • Диляна

   Напълно съм съгласна с теб :-) Не винаги слагам надписи на картичките си и много често получавам критики, че ако имам надписи, те са на английски, но не ми пука особено :-) За ме е важно посланието, а дали е на английски, френски или японски, няма значение :-) Разбира се, важното е получателят да го разбере :-)

   Отговор

Leave a Reply

 • (will not be published)