Котешка любов

Здравейте :-) Появявам се, за да не ме забравите, а и за да ви покажа какво спретнах набързо снощи след лекции :-) Тази картинка имам отдавна, но чак сега се сетих за нея :-) Големи са сладури, нали? :-) Хубав ден ви желая и до скоро :-) Ще включа котката и котарака в: Забавлятелство Седмо "Книга за джунглата" Двете елши, Предизвикателство Май "Цветя"

14 коментара to “Котешка любов”

 1. Ири

  Здрасти :). Няма как да те забравим, но определено липсваше :). Да, много са сладки, едни такива пухкавки :). Картичката много ми харесва, сигурно си е паднало доста игра докато изрежеш точно хартийките.

  Отговор
 2. Arcadia

  Няма начин нещо с котки върху него да не ми хареса, честно! Както и твоята пухкава, цветна и закачлива картичка истински ми допадна. :)

  Отговор
 3. Ina

  Големи сладури!!! А картичката е толкова пъстра и весела, много ми хареса!

  Отговор
 4. LemonBella

  Много идейна и цветна! Харесва ми идеята с различните хартии като фон, а за котетата – сладурковци големи. Погледът на котаната така ме забавлява:) Аз съм от хората, които където и да видят котка, искат да я прегърнат ;-) Поздрави

  Отговор
 5. Красимира Иванова

  Много усмихваща..
  И твоите послания напоследък..едни такива..- влюбени..(много ти се радвам)
  Картичката е страхотна с тия котараци..как само се гледат…

  Отговор
 6. Desi

  Котацигте са много готини :), но това което ме впечатли най-много в тази картичка е фона от различни хартийки. Прави картичката жива и весела и много различна. Страхотна идея, но предполагам не съвсем лесна за изпълнение. Крайният резултат обаче се заслужава!

  Отговор
 7. Диляна

  Благодаря ви, момичета :-) Всъщност не беше чак толкова сложно да изрежа хартийките, просто си начертах на един бял картон как трябва да изглеждат, изрязах частите, залепих ги на шарените хартийки и после обратно на картичката :-) А и да си призная – не откривам топлата вода. В папката ми с картички за вдъхновение имаше подобна такава, която отдавна исках да реализирам :-)

  Отговор
 8. CraftyEllie

  Ще повторя коментарите преди мен, но няма как :) Много е сладка картичката, а котачката какъв лукаво-съблазнителен поглед му мята на котака….ужасно е забавна :) Спорни академични дела и повече свободно време за труд и творчество ти желая!

  Отговор
 9. Диляна

  Благодаря ти, Ели :-) И аз броя дните до края на семестъра и защитата на дипломните работи, за да се отдам на творчество и релакс :-)
  Мими, точно за Гардфийлд си мислех, докато оцветявах оранжевия шишко :-D

  Отговор
 10. KalySto

  Е,че страхотна любовна история има тук! Този котарак и е намислил нещо щом така гледа! Ама тя май мяма нищо против! А иначе фона ти е много добър, аз също бях намислила да правя нещо такова, но ще изчакам по-нататък. А цветенцата са супр свежи! Поздрави за чудесната картичка/картина!

  Отговор
 11. Диляна

  Вили, Кали, благодаря :-) Има малко недостатъци по фона, но с моето проблемно изчисляване, няма начин нещо да не е прекалено късо или прекалено дълго :-)

  Отговор

Leave a Reply

 • (will not be published)