Котарак със сладолед/Cat with ice-cream

Здравейте и честит петък на всички работещи :-) Аз като един безделник през лятото, не намирам голяма разлика между различните дни от седмицата, но съм сигурна, че за вас не е така :-) Днес спретнах набързо една лесна мини картичка с котарака на Penny Black, лакомо награбил купчина сладкиши :-)

  Освен нея, исках да споделя и че след известно време ще почна да пиша публикациите си, както на български, така и на английски :-) Бях изключително щастлива, когато преди няколко дни бях поканена да бъда дизайнер в две предизвикателства, едното от което собственост на американска фирма за производство на гумени печати. Аз лично съвсем наскоро разбрах за нея и нещата, които правят са меко казано убийствено сладурски :-) За жалост, макар да изгарям от желание да ви кажа всички подробности, все още не мога, докато не бъде обявено официално всичко :-) Надявам се, че няма да е проблем за всички вас, че публикациите ми ще бъдат двойно по-дълги, но пък ще пиша първо на български, така че след това можете просто да затворите прозореца и не е нужно да стигате до самия край :-) Желая ви хубави почивни дни :-)   Ще включа картичката си в Картичкофурийското предизвикателство "Направи ми мелба" :-)

10 коментара to “Котарак със сладолед/Cat with ice-cream”

 1. addii

  Честито Дилянка,страхотна новина -много се радвам ,защото има много какво да покажеш на всички!
  А картичката е един малък бонбон-чудна!

  Отговор
 2. JIJIHoney

  Ей, Дидииии!!! ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!! :)))) Много, много, много се радвам, че творенията ти ще имат още по-широка публика, защото наистина заслужават! :)))) Пожелавам ти да продължаваш да създаваш красота със същия ентусиазъм и талант, както досега! Сигурна съм, че ще заразяваш с много вдъхновение като дизайнер! <3 Искрено ти желая успех! (HugZ) Понеже не коментирах в публикацията ти за etsy, да ти пожелая и за него успех! :)))))
  Обожавам мини картички и то в нестандартна форма! <3 А този лакомник поразително прилича на мен в момента, само на килограми не съм го докарала… :D Откакто съм в САЩ само мъфини, браунита, донати, фъджове…

  Отговор
 3. Мария Стоянова

  Еха, много приятна покана си получила Диди. Поздравления и от мен, много се радвам :-) А, картичката с котака е супер сладка, много, много ми хареса.

  Отговор
 4. Краси

  Още едно потвърждение, че когато правиш нещо с любов и много желание, няма начин да не успееш..
  Картичката ти е чудесна, но новината с която е съпроводена е много вълнуваща!
  Искрено се радвам,че и ние сме дали нещо на света в твое лице (макар ние да нямаме никакви заслуги, факта,че си наш български творец е достатъчно повод за гордост)
  Успех Диди!

  Отговор
 5. desi

  Моного готина картичка и честито за прекрасната новина! Успех и много усмивки!

  Отговор
 6. Ellie

  Чудесна новина! Попътен вятър в новото начинание!
  А картичката е убийствено сладка!

  Отговор
 7. Mila

  Много сладурска картичка, Диди! И като го гледам този симпатяга така ми се прияжда сладолед ;)

  Отговор

Leave a Reply

 • (will not be published)