Денят на детето

"Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят!" Пауло Коелю

  Честит празник на всички малки и големи деца :-) Нека денят ви бъде обграден от слънце, усмивки, прегръдки, захарен памук, балони и мноооого играчки :-) Аз ще отбележа този ден с една картичка, която направих за Осмото забавлятелство, посветено на децата :-) Надявам се да ви хареса и да ви вдъхнови :-)     А сега малко за картичката :-) Този печат на Mo го оцветявах поне 5 пъти и все нещо не ми харесваше. Проблемът все идваше от главата, защото не можех да разнеса равномерно тена на бебето :-) В крайна сметка взех един от 5-те опита и го превърнах в картичка :-) Искам да изкажа и благодарностите си на Ирина, която беше така добра да ми даде една от дървените си лъжички, които наскоро получи от Etsy :-) Според мен се връзваха чудесно с цялата концепция на  картичката :-) Сестра ми има и още една заслуга за тази картичка. Нали виждате този кръг зад картинката? Това всъщност е сплескана формичка за мъфини :-) Видях този метод при Kristina Werner и просто чаках удобния момент, за да го направя и аз :-) Прекрасен ден ви желая и не забравяйте да подарявате усмивки :-)

14 коментара to “Денят на детето”

 1. te4eto

  Обичам нестандартните решения и сигурно за това лъжичката ме привлече като магнит! За отбелязване е също, че абсурдната (в моите представи) комбинация на розово с оранжево не ме подразни … интересно!

  Отговор
 2. desi

  Страхотна картичка! Комбинацията розово – оранжево ми е сред любимите, но това което всъщност най-много ме впечатли е употребата на формичката за мъфини :) Много ми хареса идеята, а и те имат такива хубави шарки. Със сигурност ще крадна и още някоя друга идейка от тази великолепна картичка :) И понеже аз се чувствам поздравена с Деня на детето – благодаря! :)

  Отговор
 3. Ina

  Много бомбонена и сладурска картичка. Идеята за формичката за мъфин е чудесна, а това с лъжицата е много оригинално хрумване! Поздравления!

  Отговор
 4. addii

  Аз станах голям фен на твоите картички,харесвам ги много, много,но тази ми стана любима от всичките!Много ми е сладичка и така ме усмихна.страхотна е!

  Отговор
 5. Lionelsa

  Аааааа, жестоко!!!!!
  Това с лъжицата ме уби направо – ахнах като дете пред огромен цветен захарен памук :-D а това с формичката за мъфини ме довърши.

  Страшно вдъхновение е тази твоя малка прелест. А младежът си изглежда доста добре оцветен :-)

  Отговор
 6. Ири

  Леле, Диди, и аз се влюбих в тази картичка! Не съм виждала такава прелест! Всичко е перфектно! Бебчо няма да го коментирам, все едно си гледам мойто калпазанче :). А лъжичката я познах, защото вече съм я виждала :), и явно е било в блога на сестра ти :)

  Отговор
 7. Маги

  Тази лъжичка си е „намерила“ точното място. Много цветна, весела и усмихваща картичка, Дилянка!

  Отговор
 8. Vili Veselinova

  Много сладък бебешок с много сладък клепоух заек! И колко учудено и възмутено гледа – за какво ми е тази лъжичка, нали си имам шише? Картичката ти е страхотна – в една от любимите ми цветови комбинации – розово, червено, жълто и оранжево.

  Отговор
 9. Диляна

  Благодаря ви от сърце, момичета! Така ме зарадвахте с положителните си коментари :-) Желая ви хубави почивни :-)

  Отговор
 10. Julka

  Страхотна картичка :) Лъжичката много ме изкефи :)))
  Отивам след малко до Джъмбо за формички за мъфини :) имат доста богата гама :)
  Поздрави и слънчев и усмихнат ден от мен :)

  Отговор
 11. Mila

  Този дечко много ме усмихна, голям сладур , а дизайнът на картичката ти много ме грабна с идеята с лъжичката – уникална детска картичка :)

  Отговор
 12. Красимира Иванова

  Ех,че сладур..
  Много идейна и оригинална картичка!
  Лъжицата е..уникална, а идеята с формичката за мъфините и аз й се канех отдавна, но..така и не съм я пробвала. При теб обаче е чудесно попадение..Честит празник! :)

  Отговор

Leave a Reply

 • (will not be published)