Коледа и преди това

Честита Коледа, приятели!

Привет на всички, които все още отвреме навреме се отбиват при мен :) Чак ме е срам колко отдавна не съм писала тук и съм изненадана, че всеки ден някой ми оставя по някоя мила дума дори на някои от най-старите ми публикации. Благодаря ви, че бяхте до мен през вече отминаващата 2013-та година и обещавам през 2014-та да се отбивам по-често в собствения си блог! :)

Да не мислите обаче, че два месеца съм бездействала? :) Напротив, толкова много неща успях да направя, половината от които си останаха без снимки, но пък за всичкото това време поне се научих, че не те са най-важни :) Най-важни са усмивките и радостта, които все още успявам да дарявам със своите картички, което за мен е най-ценното. Като изключим картичките, последните седмици се занимавах с една изключително иновативна благотворителна кампания, която се радвам, че заедно с колегите ми от фондация "За Нашите Деца" успяхме да реализираме. Ако искате да научите повече за нея - цъкнете тук. :) За мен 2013-та година беше толкова пъстра, динамична, вдъхновяваща и зареждаща, както никоя друга досега. През нея успях да открия най-накрая призванието си и да намеря онова място, на което се чувствам не само щастлива, но и истински удовлетворена от това, което правя. Защото дълбоко в себе си винаги съм вярвала, че един ден ще правя нещо, независимо колко малко или голямо, което да оставя отпечатък и да променя съдби :)

Но стига толкова за мен и моята 2013-та :) Очевидно е, че не ми остана време да ви покажа част от картичките, които направих за цялото това време, в което ме нямаше онлайн, но пък това не ми пречи да ви ги покажа на куп :) Преди това обаче - няколко снимки от коледните празници! :)

1

Аз и Филип във Враца, няколко дни преди Коледа.

2

Бъдни вечер вкъщи. Липсват само Ирина и Слави и приятелката на големия ми брат.

3

Елхата ни, отрупана с коледни подаръци. Направих тагове за всички подаръци, но разбира се в еуфорията, забравих да ги снимам.

Ето и всички картички, които така и не успях да ви покажа досега :)

5

6

7

8

9

10

11

12

И за финал, бих искала да ви споделя, че през януари ще имам щастието да посетя CHA - най-голямото изложение за крафт материали в Лос Анджелис, така че със сигурност очаквайте много снимки и от там :)

Скъпи приятели, пожелавам ви една незабравима новогодишна нощ, изпълнена с усмивки, добро настроение и магия!

Бъдете живи и здрави и до скоро!

9 коментара to “Коледа и преди това”

 1. Ири

  Добре дошла отново, Диди :). Пожелавам ти през новата 2014-та година да реализирате още много интересни и успешни проекти, каузата си струва усилията! Картичките са страхотни :)

  Отговор
 2. Arcadia

  Ехааа, подобаващо завръщане – с трясък и гръм, както ти подхожда! Добре дошла в собственото ти местенце. :) Пожелавам ти 2014-а да бъде по-зареждаща, по-вдъхновяваща, по-запомняща се и по-удовлетворяваща за теб от всичките, до сега. Прегръдки!

  Отговор
 3. addii

  Бях се затъжила за твоите картички …Чудесни са всичките ,и не само те !Пожелавам ти 2014 год да е още по – ползотворна и пълна с незабравими приятни емоции !

  Отговор
 4. Tracy

  Oh it’s wonderful to see some of your creations again! :-) I’ve missed them very much. I really enjoyed the photos you shared of your sisters wedding. Everyone looked so happy. Looking forward to seeing what you have in store for the new year my friend, Happy New Year to you and yours!

  Отговор
 5. VioletCloudlet

  Дилянка, прехласнах се! Дядо Коледа е преместил работилничката си у вас ;) Картичките ти са прелестни и няма как да не уловиш усмивките на хората с тях! Поздравления и творческа 2014!

  Отговор
 6. Маги

  Всичко е страхотно, Диди, семейните снимки, картичките! Пожелавам ти весело посрещане на НГ! И една година изпълнена с още повече щастие и усмивки! :)

  Отговор
 7. Toni

  Честита Коледа и Вълшебна Нова Година, Диди! Прекрасни снимки, картички, емоции. И аз си пожелавам през 2014 по-често да се отбиваш тук, за да ни радваш с красотите си. Приятно пътуване до Новия Свят, а за крафт базара ти завиждам благородно! Макар, че не знам дали искам да посетя такъв…ще се разоря!

  Отговор

Leave a Reply

 • (will not be published)