Cupcake = Love

Здравейте :-) Ето какво съм ви приготвила за днес - една картичка за кексчетата и любовта :-) Картичката е по-голяма от стандартните и е 5х7 инча :-) Бях ви казала, че от Лондон си взех основи за картички в този размер и няма как, ще трябва да ги използвам :-) Хубавото е, че предразполагат към повече елементи и по-големи картинки, но лошото е, че всичките ми хартии са 6х6 инча и не са достатъчно големи за първия слой на картичката :-) Затова тук просто заших две части от листи 6х6 инча :-) Използвах и обикновен перфоратор с дупки, като след това изрязах процепи, за да се създаде илюзията на откъснат лист от тефтер. Бях видяла някъде този ефект и много ми хареса :-) Останалото го виждате и сами - малко навити цветя, дантела, панделка и шевове :-) С тази картичка ви желая прекрасен и сладък уикенд :-)  

12 коментара to “Cupcake = Love”

 1. Ellie

  Еее, чудна е! И освен това е прекрасна компания за следобедното кафе! Много ми харесва!

  Отговор
 2. Plamnito

  Диди, много весела и идейна картичка. Много се зарадвах на ефекта на тефтера и в първият момент си казах: Ето нов пънч! :( , а то било толкова лесно – благодаря, че го сподели, скоро ще го пробвам. А за шиенето – майче ти хареса да шиеш – отпускащо е, нали!!

  Отговор
  • Диляна

   Хехе, радвам се, че съм го направила толкова добре, че да не си проличи, че не е пънч :-) Колкото до шиенето, да – успокоява :-)

   Отговор
 3. desi

  Диди, както вече съм ти казвала, твоите картички имат страхотно настроение! Не знам как го постигаш, но всяка картичка ме кара да се усмихна и да се върна да я гледам пак, и пак, и пак, и все да се усмихвам :) Картичката е чудна! Този ефект на листите от тефтер и аз го видях, много ми хареса, но реших, че така се продават хартиите. Като прочетох как ти си го направила, направо се плеснах по челото – как не съм се сетила по-рано, че може и така :) Благодаря за идеята и хубава вечер :)

  Отговор
  • Диляна

   Благодаря ти отново, Деси :-) И аз не знам как го постигам, но се радвам, че е така :-)

   Отговор
 4. JIJIHoney

  И моята първа реакция беше: „Я, пънча-тетрадка на фискарс“ Ноооо ето, че могло и с подръчни материали, само да има кой да ти даде идеята. :)))) Благодаря, Диди! <3 Картичката е заразяващо позитивна и свежа! Бях забравила колко лекота и ефирност придава органзената панделка на една картичка. :) Много се кефя, че се забавляваш с шиенето на картичките! :))))) Резултатът е страхотен! :)

  Отговор

Leave a Reply

 • (will not be published)