Животинки от филц/Felt animals

Здравейте, нали не ви е отвял вятъра? ;-) Днес ще ви покажа нещо абсолютно ново за мен, което реших да опитам вчера - изработването на животинки от филц :-) Оказа се, че не е толкова трудно, колкото си мислех, а удоволствието е голямо :-) Решила съм тази Коледа елхата вкъщи да е отрупана с ръчно правени играчки, а освен това искам да изпратя няколко и на сестра ми в Лондон, така че е време да се захващам за работа от по-рано :-)  

Ето ги и по отделно :-)

Определено има какво още да се желае откъм шиенето, но мисля че като за първи опити се справих добре :-) И понеже всички тези малки приятели с радост биха живели по-скоро в гората, а не върху изкуствената елха вкъщи, ще ги изпратя при Елшите за октомврийското предизвикателство :-) Желая ви хубава неделя :-)

9 коментара to “Животинки от филц/Felt animals”

 1. Miss Emerald

  Дилянка, Мечо ме плени много, но сега, гледайки и останалите, просто съм повече от възхитена! Сигурна съм, че ще успееш с подготовката им и ще им една страхотна елха!

  Отговор
 2. Ири

  Влюбих се в тях още щом ги видях :). Идеята ти е страхотна. Аз също имам такива намерения, но по-скоро си мислех за коледен венец и звезда за върха на елхата, но ако си набавя филц ще пробвам и играчки :).

  Отговор
 3. Ем

  Много са сладки и трите! Особено ме грабна малкото бухалче, много ми е симпатично!

  Мерси, че се включи в предизвикателството на Двете елши!

  Отговор

Leave a Reply

 • (will not be published)