За буквите и книжките

Честит празник! Когато бях дете, това беше един от любимите ми празници. Не само защото го свързвах с края на учебната година и началото на лятото, но и защото беше празника на буквите. Помня сякаш беше вчера как обличахме официалните си дрехи, вземахме по едно букетче с пролетни цветя и бодро тръгвахме към училище, където винаги имаше весела празнична програма :-) Обичам да чета и го правя при всяка възможност. Благодарна съм на учителите ми, че са ме ограмотили, на майка ми, че ме научи на любов към книгите като даваше и продължава да дава своя личен пример, както и на братята Кирил и Методий, че са ни дарили със собствена азбука. И по случай празника, реших да сглобя набързо една много семпла картичка с печатче на Mo :-) И не забравяйте къде са ви детските книжки! :-)

Желая ви хубав празничен ден и ви поздравявам с песничката, вдъхновила тази картичка :-)

12 коментара to “За буквите и книжките”

 1. Iri

  Диди, много хубава картичка! Честит празник и на теб! А филмът и песничката към него направо си ме върнаха към детството :). Беше по хубаво едно време, всичко беше истинско, игрите с приятелите, отношението ни един към друг … направо ми липсва всичко :).

  Отговор
 2. Kakichka

  Страхотен пост и страхотна картичка. Същите чувства вълнуват днес и мен, но ти си ги облякла в превъзходна форма. Тази картичка казва всичко. Благодаря ти че я сподели с нас.

  Отговор
 3. Диляна

  Благодаря ви, момичета :-) Надявам се да сте имали един много хубав празник :-)

  Отговор
 4. Desi

  Прекрасна е във всяко отношение! И посланието, и цветовете, и излъчването! Искам назад, назад във времето :)

  Отговор

Leave a Reply

 • (will not be published)