Забавлятелство с феи

Здравейте :-) Отново е началото на месеца и е време за ново Забавлятелство. Този път темата, която определиха Гери, Кали и Злати е свързана с феи :-) Признавам си, нямах нито един печат с фея, а точно тогава, когато правех картичката (преди около 2 седмици), нямах намерение да си купувам нов печат точно с фея :-) В последствие съжалих, че не изчаках, но картичката ми е вече факт и макар да не ми е любима, ще ви я покажа :-) Печатът е от A day for daisies и е безплатен, но сега нещо не успявам да го открия, за да ви препратя към него. Всъщност има нещо в тази картичка, с което се гордея много, и това е розата - първата ми ръчно правена роза :-)   Така или иначе сме на тази тематика, ще ви покажа още една картичка, която направих с Феята на щипките от Inky Impressions :-)  

Втората картичка ще я покажа в Забавлятелството, а първата - в Хоби предизвикателството :-)

9 коментара to “Забавлятелство с феи”

 1. Villi

  Ехааа…какви прекрасни феи :) и двете много ми харесват,едната е по-нежна и ефирна ,а другата е тоолкова забавна и е оцветена перфектно:))) Поздравения!

  Отговор
 2. Vili Veselinova

  Не разбирам какво не й харесваш на картичката, Диде? Цветна, весела, красива, типично за феите :-) Поздравления за розичката, станала е идеална!

  Отговор
 3. Ani

  И двете ти картички са много красиви! Справила си се чудесно с ръчно изработената роза! Поздравления!

  Отговор
 4. Ina

  Много красиви картички. Първата е толкова пъстро-нежна и ефирна, розата е прекрасна. На втората момиченцето е страхотно оцветено и тези чорапи са толкова сладурски.

  Отговор
 5. KalySto

  Страхотна е тази феичка с щипките ;) Много ми хареса и дантелката и цветето! Радвам се ,че се Забавляваш с нас!

  Отговор
 6. Краси

  Диди, и двете картички са чудесни! Ръчно изработената роза наистина е много красива!
  Благодаря ти,че се включи в Хоби предизвикателство 18 – Рецепта, зададено от goldie!

  Отговор

Leave a Reply

 • (will not be published)