За пътешествията

Кой не обича да пътува? Аз лично май не познавам такъв човек, макар че със сигурност има :-) След като тази година с Филип, сестра ми и приятеля и посетихме Венеция, след по-малко от 2 седмици с Ирина и мама заминаваме за Лондон :-) Макар да съм ходила там преди 2 години и половина, със сигурност ще открия нещо ново и завладяващо за този космополитен град :-)  

Обичам картички на такава тематика, но тъй като нямам нито печати, нито някакви други елементи, свързани с пътуването, реших да използвам готови такива :-) Показах ви вече няколко картички с принтирани елементи и тази е една от тях :-) Източникът отново е www.pinterest.com За първи път използвах техниката paper piercing при самолетчето и ми хареса как се получи. Досега избягвах да експериментирам с нея, тъй като дребните елементи и изрязването не са силната ми страна :-) Като стана въпрос за изрязване, мисля, че от цялата картичка най-много време ми отне изрязването на банерите :-) А хартиите, които съм ползвала са от любимото ми (вече) албумче на Echo Park Hello Summer :-) Ще използвам случая и да поздравя моята приятелка Надя, която днес има рожден ден :-) Естествено, картичката за повода не е тази :-) Хубав ден ви желая и до скоро :-)  

19 коментара to “За пътешествията”

 1. Desi

  Много ги харесвам твоите картички! В тях винаги има едно такова лежерно, хубаво настроение….лъха щастие и лекота :) И днешната е такава – щастлива :) Банерите много ми харесаха (първаначално помислих, че са готови), а самолетчето е малко бижу! Страхотна картичка! Браво!

  Отговор
 2. Kakichka

  Веднага се сещам за едно ново нещо, което можеш да откриеш в Лондон – крафтърски магазин ;) Картичката е много свежа, харесва ми. А казах ли ти голямо БЛАГОДАРЯ за това, че посочваш разни полезни линкове в публикациите си? А pinterest ми е голяма слабост напоследък, и основен източник на вдъхновение.

  Отговор
  • Диляна

   Благодаря, Кати :-) Със сигурност ако попадна в крафтърски магазин, няма да пропусна да вляза, но за жалост отиваме по задачки и не знам дали ще имам време за такива магазини :-)

   Отговор
 3. Надя

  Първо – :* (hug) и мерси :)
  Второ – това е една от любимите ми твои картички – u know y :)

  Отговор
 4. Ири

  Диди, страхотно пътешественическо настроение лъха от тази картичка :). Обожавам да пътувам … и взимам почти толкова куфари :) … дори само за 2 дни :) … в единия са само памперсите :).

  Отговор
 5. Маги

  :) Всички елементи си ги подбрала перфектно. Най-много ме зарадва самолетчето на точки, толкова е сладко!

  Отговор
 6. Dafi

  Много пъстра и весела картичка! Чак и на мен ми се прииска да се метна на самолетчето и да попътешествам ;-) Поздрави и усмихнат петък~

  Отговор
 7. CraftyEllie

  Диди, много свежа картичка! А и няма как иначе да е, щом е инспирирана от предстоящо пътешествие. Крафтърските магазини в Лондон уви са кът, всичко е он-лайн. Но има един – на доста удачно място – срещу Бритиш Мюзеум. Ето го линка http://www.bladerubberstamps.co.uk/ Магазинчето не е голямо, на два етажа е. Като цяло цените са по-високи отколкото, ако поръчваш он-лайн, но не прекалено. Специализират в продажбата на печати – колко подходящо за теб :) Имат и доста мастила, както и избор от списания – но са доста тежки :( Хайде спирам. Много приятно да си изкарате!!!

  Отговор
  • Диляна

   Мерси за информацията, Ели :-) Знам къде е музеят, така че ако минаваме оттам, ще мина да видя какво предлагат :-)

   Отговор
 8. addii

  Много свежа картичка!Чудесно си подбрала всеки един елемент,прекрасна е!

  Отговор
 9. Мария Стоянова

  Ех, Диди, чудесна картичка. Много весела, свежа и елементите са страхотни. Приятно изкарване там и да покажеш снимки после. Ако знаеш само и на мен как ми се пътува, само че до Египет. Винаги съм искала да отидя там :-) Пристрастена съм към всичко свързано с Египет, неговата история, пирамидите и най вече Клеопатра. Като една малка енциклопедия съм за всичко свързано с нея :-) и сигурно се досещаш от къде идва Клео и cleopatra d. :-)))

  Отговор
  • Диляна

   Мими, пожелавам ти скоро да отидеш до Египет :-) Аз не съм такъв фен на египетската култура, но не пречи някой ден да отида и до там :-)

   Отговор

Leave a Reply

 • (will not be published)