Just married

Ето я и последната сватбена картичка. Мисля, че след този тридневен маратон, мога спокойно и без капчица гузна съвест да се оттегля за известно време :-) През уикенда сме на сватба във Вършец, а след това ме чакат куп университетски задължения и не съм сигурна дали ще имам време за картички :-) Затова можете спокойно да си починете от мен, а аз ще се наслаждавам на вашите творения. Много исках да завържа нещо като тенекиени кутийки зад колата и само тези сърчица успях да сътворя, те разбира се, се местят ;-) Не забравяйте, че до края на деня можете да се включите и в надпреварата за  моите подаръчета :-) Хубав ден ви желая и до скоро :-) Картичката отива при: Хоби предизвикателство „Сватба“ Предизвикателство Май „Цветя“  

12 коментара to “Just married”

 1. Мария Стоянова

  Браво Диди !!! Картичката е чудесна, а идеята със сърчицата ( вместо тенекиени кутийки ) е върха :-) Да изкарате добре на сватбата и успех в университета ;-) Ще ни липсваш, затова не се загубвай за дълго от блог – пространството.

  Отговор
 2. mimimira

  За първи път попадам на блога ти, но съм очарована от нещата, които видях! Със сигурност ще се отбивам редовно, за да се радвам на красотите ти!

  Отговор
 3. addii

  Направо ме шашна,колко много красиви картички ,всички са много сладки и всяка толкова различна и романтична.Не знам коя ще избереш!
  Поздрави!

  Отговор
 4. Диляна

  Благодаря ви, момичета! Вашето признание значи много за мен :-)

  Отговор
 5. Зорница

  Поредното ВЕЛИКОЛЕПНО произведение на изкуството. Продължавай:)))

  Отговор
 6. vili veselinova

  Ето тази картичка ми е фаворитът! Много я харесвам – екстравагантна и ярка, излязла от рамките на типичните сватбени тонове. Браво, страхотна си!
  Успех в университетските задължения и докато си почиваш от тях, прави по нещичко, за да ни радваш!

  Отговор
 7. Красимира Иванова

  Ехаааааааааа,тази определено много ме грабна1Весела, закачлива и много цветна..
  Благодаря ти,че се включи отново в Хоби предизвикателство 12 „Сватбено“… Ще се радвам да продължиш серията…

  Отговор
 8. Диляна

  Благодаря ви от сърце! В крайна сметка не подарихме тази, въпреки че най-много ми хареса… Реших да си я запазя за себе си :D

  Отговор
 9. CraftDiva

  И аз трудно се разделям с картички, които са ми присърце. А тази твоята е станала много сладурска. И е с едни от любимите ми хартии :о)

  Отговор

Leave a Reply

 • (will not be published)