Мързеливо

С пожелание за лежерна и мързелива вечер с един от любимите ми печати на Mo, Danielle with laptop :-)

П.С. Мисля, че тази картичка стана прекалено шарена дори за мен :-) Исках да опитам този layout с насложени 3 хартийки като ветрило отзад, но се оказа, че като сложих картинката, те дори не се виждаха... Както и да е, втори път сигурно няма да опитам :-) До скоро :-)

19 коментара to “Мързеливо”

 1. Мария Стоянова

  Много цветна, весела и същевременно лежерна :-) На мен много ми хареса. Харесвам много твоите картички, защото винаги са цветни и можеш да видиш всеки един детайл от тях на снимките. Много свежо настроение ми носиш с всеки поглед в твоя блог :-)

  Отговор
 2. Ири

  На мен също много ми харесва! Според мен всичко си е на място, нищо не и идва прекалено :). Цветовете се съчетават много добре!

  Отговор
 3. Ивка

  Страхотна картичка! Винаги съм се радвала на млади и талантливи хора като теб и сестра ти! Всеки път щом посетя блогът ти оставам приятно изненадана от новото ти творение! Не спирай да създаваш още и още изящество и красота! Очаквам с нетърпение следващият ти пост!
  И понеже много се запалих по изработването на картички ( ти и твоите картички сте едни от виновниците за това =] ), бих искала да те попитам от къде си поръчваш тези красиви печати?
  – Поздрави, Ивка

  Отговор
 4. desi

  Всичките ти притеснения са напразни – картичката е страхотна. Много ми харесва всичко в нея и ще е жалко, ако наистина си решила да не я повтаряш! И аз искам такива копченца, легнаха ми на сърцето :)

  Отговор
 5. Lionelsa

  Аз пък съм на мнение, че пак трявба да експериментираш. Получило се е добре и гамата е една, така, че никак не е шарено и претруфено.
  вярно, ветрилото не вижда, но съм сигурна, че следващия път ще е още по-сполучливо.

  Отговор
  • Диляна

   Благодаря ти, Нинка! Може би ще пробвам още веднъж, права си, че не се вижда, другия път ще се постарая да се разбере какво има отзад :-)

   Отговор

Leave a Reply

 • (will not be published)