Love gives us a fairy tale

Знаете ли, замислих се, че и с картичките, както с хората, някои просто не са фотогенични :-) Тази, на пук на целия труд, който положих, не излиза хич добре на снимки :-) Но какво пък, аз си я харесвам :-) Със сигурност е далеч от стандартната сватбена картичка, но посланието ми е любимо и реших, че за случая би се вмъкнало перфектно. Накъдрените полу-елипси изрязах на ръка с къдрава ножичка и на места не е съвсем равно, но както вече някои момичета казаха - нека си личи, че е ръчна изработка :-) Обещах си, че приключвам със сватбените картички засега, но току що довърших една, която май ми стана фаворит :-) Утре сутрин ще побързам да я снимам, за да ви я покажа. Дотогава ви желая хубава и спокойна вечер :-) Картичката отново отива при: Елшите Хоби предизвикателството

15 коментара to “Love gives us a fairy tale”

  • Диляна

   Много си бърза, Мими! Мислех, че всички по това време вече спят :-)) Радвам се, че ти харесва и тази картичка и лека нощ :-)

   Отговор
  • Диляна

   Хах, на мен пък такива неща не ми влияят. Изпивам 2 чаши кафе и след 5 минути съм заспала :-))

   Отговор
 1. Маги

  Аз мисля, че ще ти е много трудно да избереш коя картичка да подариш. Всичките са станали прекрасни, различни, интересни и нежни!

  Отговор
  • Диляна

   Мерси, Маги :-) Точно такава ми беше целта, да направя от всичко по малко :-)

   Отговор
 2. violet cloudlet

  Аз исках коментар за картичката да оставя, а ще започна с друго- развеселихте ме с Мими… разговора под формата на коментар под статията е голяма веселба. Ухилих се на бутилката с пепси и вече се тресях в смях когато прочетох за твоята сънливост… Следващия път картичка за лека нощ да измайсториш ;) А тази , върху , която си се трудила , да ти кажа личи и. А за фотогенична, и фотогенична е ;)

  Отговор
 3. Desi

  Аааа, колко е хубава тази картича!!! Чак да му се зажени на човек :) Много, много ми харесва!

  Отговор
 4. Красимира Иванова

  Дилянка, тази картичка е чудесна! Много ми харесва оцветяването ти, както и всички детайли. А за накъдрените квадрати..- ако не беше казала,че са на ръка, едва ли щях да забележа..
  Прекрасна картичка с прекрасно послание! Супер си! (после да споделиш в крайна сметка коя картичка подари..)

  Отговор
 5. Mila

  Дилянка, не знам как съм ги пропуснала тези двамата, ама са големи сладури и картичката ти е станала много свежарска и нестандартна :) Много ми харесва :)

  Отговор

Leave a Reply

 • (will not be published)