Мъжки картички

Вчера трябваше за отрицателно време да направя мъжка картичка за юбилей, на който родителите ми ще ходят. Дълго време се чудех каква да бъде и знаех, че ще ми е много трудно да направя нещо, тъй като нямам никакви подходящи материали. Е, имам както вече знаете печат с мъжко зайче, но предвид факта, че рожденика е на 50, този вариант отпада :-) Затова реших да попитам момичетата в групата на Картичкофеите във Фейсбук и благодарение на идеите, които ми дадоха, успях да измисля нещо :-) Тук е моментът да благодаря на Гери, тъй като точно нейните предложения реализирах :-)     Да си призная, резултатът не ме удовлетвори напълно, но пък като за първи път и ограничен ресурс от материали, успях да се справя :-) Направих две картички, а която повече се хареса, нея ще дам :-)     Хубав ден и ако боядисвате яйцата днес, дано има по-малко счупени :-)

11 коментара to “Мъжки картички”

 1. Arcadia

  Бих казала, че картичките ти са чудесни! Тортата е наистина подходяща за повода, но и другата е много приятна.

  Отговор
 2. Bora

  Според мен първата е перфектна за юбилей, но и втората е страхотно попадение. Още повече си използвала много хубави десени хартия.
  Браво на момичетата във Фейсбук, които са реагирали достатъчно бързо!

  Отговор
  • Диляна

   Благодаря ти :-) Разгледах блога ти и много ми хареса. Не съм попадала на стария ти блог, но се радвам, че открих новия. За жалост не мога да коментирам, защото няма опция Име/Url… :-( Много бих се радвала, ако го добавиш, за да мога да коментирам :-)

   Отговор
 3. addii

  И двете са много хубави,но първата ме впечатли много,чудесно си се справила.

  Отговор
  • Диляна

   И на мен ми хареса, а и изработката и хич не ме затрудни :–) Със сигурност ще я направя пак, но този път с по-женски и бонбонени цветове :–) Като една истинска захаросана торта :-)

   Отговор

Leave a Reply

 • (will not be published)