Среднощна бъркотия

Не, няма да ви показвам картичка... :-)   Знам, че сигурно повечето от вас си спретват кочинка, докато творят, но точно в този момент си мисля, че аз успях да стигна върха на разхвърляността. Естествено за снимката махнах остатъците изрязана хартия, лентите от тиксото и някои други дребни неща, но въпреки всичко бъркотията е налице :-) Да споменавам ли, че на пода има класьори с хартия, а на два стола до мен има панер с всякакви дребни елементи, тример, още хартии, панделки, копчета и какво ли не... А по-лошото е, че нямам никакво намерение да оправя всичко това, тъй като утре сутрин продължавам отново :-) Слава богу, че сестра ми е почти също толкова разхвърляна докато готви, колкото мен и слава богу, че приятелите и на двете ни са достатъчно търпеливи :-)     Проектът, с който съм се захванала е един скрапбук албум за рождения ден на майката на моя приятел и тъй като утре (сряда) заминаваме за Венеция, то имам по-малко от 24 часа, за да го довърша :-) Е, имам 4 странички и остават само още 8 :-D Спирам да бърборя и отивам да спя, а на вас ви желая лека и спокойна нощ :-) И скоро очаквайте албумчето в цялата му прелест! :-)

13 коментара to “Среднощна бъркотия”

 1. Маги

  :)) Каква позната картинка. Да ти кажа на мен ми изглежда даже подредено, като имам в предвид бъркотията, която аз правя по някога. ;) Страничките изглеждат много добре. Сигурна съм, че ще стане страхотен албум.
  Ах, Венеция! Пожелавам ви приятно изкарване там. После може да покажеш снимки. ;)

  Отговор
  • Диляна

   Признавам си, че доста почистих, докато се реша да снимам… беше ме срам, а и нали знаеш… майките също четат блогове! Благодаря, със сигурност ще качвам снимки… аз и сестра ми сме се заредили с 20 GB карти във фотоапаратите плюс лаптоп, ако не стигнат да местим там :D

   Отговор
 2. CraftyEllie

  Диляна, нищо не е това в сравнение с моето бюро през повечето време. Като си представиш и, че работя оттам и освен материалите за картички имам много важни документи да опазвам от себе си и от детето…
  Успешно приключване на проекта – такива подаръци винаги много се ценят от „свекитата“, особено ако често на тях се вижда собственото им дете/внуче :)
  И много приятно да си изкарате във Венеция! На мен тя ми напомня за абитуриентския ни бал – беше там..преди стотина години ;)

  Отговор
  • Диляна

   О, аз редовно правя няколко неща едновременно, макар че един мой преподавател все повтаря, че само гениите могат така… Иначе съм сигурна, че подаръкът ще се хареса и ще постигне желания ефект… :-)

   Колкото до Венеция… айде, айде, 100 години са много време :-D Със сигурност обаче имаш много по-хубави спомени оттам… аз не мога да се похваля със същото – моят беше в Слънчев бряг, преди 5 години…

   Отговор
 3. Мария Стоянова

  Наистина, позната история :-))) С тази разлика, че аз трябва много бързо да подредя след творческото уединение, че докопа ли нещо малкия и веднага се къса, разфасова, чупи :-))) Спорна работа ти желая и много приятни мигове във Венеция ;-)

  Отговор
 4. Ири

  Напълно нормално е да е разхвърляно, нали все пак тече някакъв творчески процес :). И аз съм така, само че не подреждам, а само бутам по в края на масата, за да не докопа нещо малкия с проходилката :). Като проходи ще помисля и за други варианти :)

  Отговор
  • Диляна

   И аз това си повтарям за свое успокоение :-)) А сигурно е съвсем различно, когато има и малко човече :-)

   Отговор
 5. Красимира Иванова

  Ех, каква позната картинка..
  Доста си почистила и според мен, защото се виждат почти само готови нещица. Направо ме е срам да снимам аз, защото в къщи има и по пода..докато творя..Направо си мечтая за ателие в което не влиза никой друг, че да си „разхвърлям“ на воля материалите.. :)
  Проекта, който си захванала е страхотен!
  Между другото, тази година имам идея да правя за първи път албумче за рождения ден на сина си.(големия).да видим до къде ще го докарам…
  Но идеята за свеки, също е чудесна..

  Отговор
  • Диляна

   Краси, и при мен има по пода, по столовете… ама не съм снимала там :D Колкото до идеята ти, мисля, че трябва да я реализираш! Скрапбук албумите остават чудесен спомен и според мен са прекрасен подарък – не само за рожденика, но и за теб – все пак и на теб ще ти е мило да го разгледаш след години :-) А и преди всичко е много забавно, докато се изработва… недостатъка е, че отиват много много материали :-)

   Отговор
   • Красимира Иванова

    Дилянка, всъщност..това според мен никак не е лошо :) Напоследък буквално съм напълнила къщата с всевъзможни хартии, картони и какво ли не, та…няма да е зле да ги ползвам по-щедро.
    Странното е,че въпреки количествата, някак ми се свиди да ги ползвам- толкова ги харесвам,че сърце не ми дава да изхвърлям изрезките и дори тях събирам, ако ми се стори възможно да влязат в употребя..“Някой път“… Направо..като един Плюшкин съм станала..

    Отговор

Leave a Reply

 • (will not be published)