Понеделник в рози и зелено

Честит понеделник! :-) Аз съм сигурно от малкото хора, които не мразят понеделник, а напротив :-) Особено след безумния първоаприлски сняг вчера, понеделник е добре дошъл за всички :-) Отбивам се набързо, за да ви покажа една картичка, която направих вчера. За първи път правя такива розички от готови изрязани шаблони и честно да си призная, доста се поизмъчих, докато ги закрепя. Явно лепилото ми не е достатъчно здраво :-) Листенцата изрязах на ръка, тъй като нямам такъв пънч, но мисля, че не си личи толкова :-)   Успешна седмица ви желая, а по-късно ще ви покажа още една картичка, която направих вчера :-)    

5 коментара to “Понеделник в рози и зелено”

 1. Маги

  Много весела и свежа. Тъкмо като за повдигане на настроението на такива като мен, които не обичат понеделниците. :) Розичките са чудесни. Не знам какво лепило залепяш, аз използвам на BIC бялото лепило за такива розички, а и май за почти всичко, което лепя. Трябва само да се притисне с пръсти за няколко секунди, за да прилепне и лепи доста здраво. :)

  Отговор
 2. Диляна

  Мерси, Маги :-) И аз имам някакво лепило на BIC, но не знам дали защото е малко старичко, но хич не лепи добре. Бях взела уж някакво силно лепило, но щях да се отровя като се опитах да залепя розите… адски силно миришеше. Това с лепилата ми е много болна тема :-) Благодаря, че се отби и дано вторник е по-любим от понеделник :-)

  Отговор

Leave a Reply

 • (will not be published)