Без повод

Знаете ли, замислих се, че в по-голямата си част, моите картички спадат към онези, които могат да се подарят без повод. Рядко ще видите в блога ми картичка с надпис "Честит Рожден Ден" (ако предварително не я правя за някой рожденик), "Поздравления" и т.н. Обичам картички, които се подаряват просто така, за да зарадваш някого, да донесеш усмивка на лицето му или просто, защото дадената картичка ти е харесала и ти напомня за някого :-) Не знам доколко в България практиката на подаряване на картички е такава, но ми се щеше хората по-често да правят такива неща за другите :-) Та нека стигна и до днешната картичка, която всъщност направих миналата седмица, веднага щом си взех маркерите Spectrum noir. Не съм споменавала, но вкъщи при родителите ми има 3 кучета - две немски овчарки и едно малко, смесица между чихуахуа и болонка, а като прибавим и хъскито на Филип, нищо чудно, че все си харесвам картинки с кучета :-)  Реших днес да ви я покажа и да ви пожелая успешна седмица и повече усмихнати дни :-)

 

8 коментара to “Без повод”

 1. addii

  Дилянка ,картичката е чудесна.Избрала си чудесни хартии!
  Дъщеря ми е в скута ми , така и хареса(често седи в мен,когато разглеждам блоговете,но рядко се случва някоя картичка да и направи голямо впечатление),че искаше да и е връщам да е гледа няколко пъти ,накрая каза-„мамо,ще може ли и на мен да направиш такава картичка,същата..“

  Отговор
  • Диляна

   Благодаря ти, Ади :-) Много се радвам, че дъщеричката ти е харесала картичката ми :-)

   Отговор
 2. Ири

  Това сладко кученце няма как да не ми хареса :). И аз имам картички без надписи, най-често подарявам от тях, защото не са ангажиращи с повод :). Права си, че тук в България не се подаряват често картички, дори по празници. Помня като бях дете колко много картички получавахме за Нова Година, а и не само. Сега ако получа картичка ще е за Рожден ден, и то не е сигурно :). И на мен ми се иска това да се промени!

  Отговор
  • Диляна

   Ири, аз имам огромна кутия пълна с картички, предимно коледни. Едно време в училище си правехме коледна поща и всеки пращаше картички на тези, които иска. Обикновено всички имахме картички от целия клас :-)

   Отговор
 3. Краси

  Весела, усмихваща и..съвсем подходяща за подарък ей така..без повод.
  Харесва ми много , а най-много ми харесва идеята да подаряваш картичките си ей така..без повод..
  Винаги можеш да усмихнеш деня на някого :0

  Отговор

Leave a Reply

 • (will not be published)