Едно птиченце ми каза

Този следобед направих набързо две картички и нямах търпение да ви ги покажа. Ето и първата:     Ако птиченцето ви е харесало, може да си го свалите от този сайт. В него има много интересни уроци за рисуване, а ако не ви се рисува, може просто да намерите картинки за оцветяване :-) Хубава съботна вечер от мен и до скоро :-)

12 коментара to “Едно птиченце ми каза”

 1. addii

  Ох,чудесна е и тази!Много е сладко и това пиленце…и сайта сега ще разгледам,благодаря ти,че го сподели с нас.

  Отговор
 2. Мария Стоянова

  Диди, благодаря че го сподели с нас този сайт и аз сега отивам да го разглеждам. А, за картичката – много е сладурска, а това със сърчицата е супер идейно :-)

  Отговор
 3. Десислава

  И на мен ми харесва идеята със сърчицата. Харесват ми цветовете, както и разположението на елементите. Като цяло – много хубава и свежа картичка.

  Отговор
 4. Диляна

  Много се радвам, че картичката ви е харесала, момичета :-) Ще публикувам и други картинки, които съм намерила :-) Хубава неделя от мен :-)

  Отговор
 5. Ina

  Много пъстра и весела картичка. Създава страхотно настроение. Надписът и сърчицата са много оригинални.

  Отговор
  • Диляна

   И аз много се чудех дали да не бъде в друг цвят, но тъй като оригинала беше такъв, реших да го оцветя така, но като нищо следващият път ще бъде друго птиче :-)

   Отговор
 6. записвания за Гърция

  еха това е изключително романтичен подарък с това птиченце, толкова сладко и мило.Хареса ми идеята и се радвам че я споделихте с нас.Ако имаше как с удоволствие бих купила такава картичка за любим човек.С моя близка плануваме да почнем малък бизнес където да предлагаме и ръчно направени изделия и най вече картички.Картичката е много пъстра и свежа напомня ми за лятото, вижда се че е изпипана и до най малкият детайл, продължавайте в същият творчески дух.

  Отговор

Leave a Reply

 • (will not be published)