Мишките на Penny Black

Е, появих се отново, за да ви покажа картичката с печатите на Penny Black. Те са от комплекта It's your day и мишките са ми любими :-) Тази картичка направих специално за предизвикателството на Ели, в което трябваше да има звезди. Е, моите са на хартийките, които са от албумчето на MME Fine and Dandy Boy :-) Мислех да сложа и други, но накрая реших да направя няколко флагчета от клечки за зъби.

Между другото, не знам за вас, но аз обичам основите ми за картички да са готови, а не да ги правя аз. Затова имам и няколко различни видове от бели правоъгълни до квадратни от крафт картон. Тази специално си взех от Лондон и е в кремав цвят, но проблемът е, че въобще не обърнах внимание на етикета и се оказа, че е 7х5 инча :-D Което е доста голям размер, та ще се наложи да режа отвреме навреме :-) Да си призная, често пъти ми се случва да недоглеждам много и да купувам неща, които в последствие се оказват не точно това, което съм искала. Така преди време си взех един пънч на X cut, за който мислех, че реже и ембосва, а се оказа, че е от онези dimension пънчове. Така и не го ползвам :-) И вие ли имате неща, които сте купували, а не ползвате изобщо? :-)

Ще пратя мишките и в новото предизвикателство на Penny Black и Celebrate the Occasion:-)

24 коментара to “Мишките на Penny Black”

 1. Диана

  Много сладка картичка! Мишките с маркерите ли са оцветени? :))
  Аз ако трябва честно да си призная за всички необмислени покупки няма да понеса истината! :)) И аз имам няколко пънча и бордюрни ножици, хартии, елементи, и какво ли още не, които си стоят така… И това е само в крафт department-a. :)))

  Отговор
  • Диляна

   Благодаря ти :-) Да, мишките са оцветени с маркери Spectrum noir :-) Хах, по-добре наистина да не се замисляме и за другите департаменти :-)

   Отговор
 2. Маги

  Не мога да преценя, кое ме грабна повече-флагчетата или мишоците, но определено много ми харесва тази картичка. :)
  За неуспешните покупки или дори тези, които са ни вече омръзнали, много добър вариант е продажба или размяна. Аз така разчистих доста омръзнали ми вече неща и освободих място за нови, разбира се. :)
  Поздрави и усмихнат ден, Диди!:)

  Отговор
  • Диляна

   Мерси, Маги. Честно казано нямам чак толкова много неща за продажба или размяна, но наистина не е зле да се замисля и за този вариант :-)

   Отговор
 3. Ellie

  Невероятно сладка картичка със звездно присъствие! Тези мишоци са трепач-мисля си дори, че са чудесни за главна роля в собствено предизвикателство, но не се сетих по-рано :)
  Благодаря, че се включи в предизвикателството!

  Отговор
 4. Ellie

  Страхотно сладурска картичка със звездно присъствие! Мишоците също са достойни за главна роля в предизвикателство, но не се сетих по-рано. :)
  Благодаря ти, че се включи в звездното предизвикателство!

  Отговор
 5. Ири

  Много е сладурска :). По принцип не харесвам мишкиии, но тези стават, особено щом са върху картичка :). На мен ми е най-неприятно да си подготвям основите за картички, без тример беше нещо ужасно, постоянно ми беше криво, с тример е по-добре :). Много ми се иска да си взема готови, но се притеснявам без да съм ги пипнала, защото и аз имам една покупка, която трудно ползвам именно заради недоглеждане :).

  Отговор
  • Диляна

   Ири, аз съм си вземала от тези, които предлагат в Хобисимо – бели, перлени и крафт в различни размери. Сега обаче като гледам имат само бели и крем в квадрат и A6. Според мен излизат много изгодно – по близо 20 ст. за картичка + плик :-)

   Отговор
 6. Мария Стоянова

  Картичката е много интересна и весела с тези мишици на нея Диди :-) А, що се отнася за покупките, които после не използваме – съм цар на това. Ужасно много си се дразня, но няма как, такава съм :-) Пристрастена съм към пазаруването на чанти. Постоянно си купувам и разбира се не ги ползвам после. Лошото е, че си купувам само чанти на MNG, което не е много добре от гледна точка на финансите, но както казах съм направо пристрастена. Преди да отворет тяхен магазин в Пловдив си ги купувах от нета, а сега като си имаме магазин и в нашия град, смятай колко често го посещавам – Ужас! Даже и днес си взех една, защото имат 70% намаление и нямаше как да си тръгна от магазина без чанта :-) Мъжът ми е вдигнал ръце вече и спря да ме пита, защо само ги складирам в гардероба, а нося само една от тях. Но тази днес беше купена с умисъл, за да е достатъчно голяма и да се събира памперси, бебешки кърпички, шишето на малкия и апарата ми в нея :-))) Вобще, малко ми е срам да си го призная, но много ми е познато това с ненужните покупки.

  Отговор
  • Диляна

   Хаха, майка ми е така :-) Аз по-скоро съм на другата крайност – като си харесам нещо и го нося докато не го скъсам :-) Всеки луд с номера си :-))

   Отговор
 7. Mila

  E, Диди, мишоците са страхотни, много веселяшка картичка :), а флагчетата черешката на тортата – поне за мен : )
  И аз мога да се похваля с висока успеваемост в покупките , които не ползвам, за съжаление… :(

  Отговор
 8. Anna

  Sweet card, those two mice are adorable. Great colours! Thank you for joining us at the Celebrate the Occasion challenge and hope to see you back again. Hugs
  Anna xxx

  Отговор
 9. Lucianna

  Such beautiful clean lines, I just love the fun contrast of your DP with the white! Thanks for joining us this week @ CTO for our „Happy Birthday“ Challenge :)

  Отговор

Leave a Reply

 • (will not be published)