Pinwheels

Здравейте :-) Днешната картичка е вдъхновена от т. нар. pinwheels. Мислих, мислих, но не успях да се сетя за българската дума :-) Ако я знаете, моля да ми я кажете :-) Срам не срам, понякога ми се случва да се сещам за нещо на английски, но българската алтернатива да ми се губи :-) Направих въпросните pinwheels по модела на Чари от Lawn Fawn, наистина станаха много бързо и лесно :-) Аз ги направих с брадс, но могат да се направят и с копчета

Както и да е, няма да съм многословна днес, защото ще тръгвам за лекции :-) Желая ви хубава вечер :-)

12 коментара to “Pinwheels”

 1. Arcadia

  Хи хи, няма да се смея много – обещавам. Според мен търсената дума е въртележки или поне ние така им казваме на тези забавни детски играчки. Картичката ти е много нежна, весела и сладкишена.

  Отговор
 2. Dani

  Чудесна е картичката!
  Ти си направила въртележката, а не се сещаш за превода :)
  Детска книжна въртележка!
  Хубава вечер!

  Отговор
 3. Диляна

  Хехе, мислех си дали не са въртележки, но нещо не ми се връзваше… сигурно защото моите не се въртят :-) Благодаря ви, момичета :-))

  Отговор
 4. Ири

  Ехе, много е сладурска :). Нали наближава празника на децата, и си мислех да зарадвам моите момченца точно с такива въртележки, само че аз съм по-зле, не се сетих и на английски как е :). Наскоро я гледах в един от блоговете, които следя, та днес си мислех да се поразровя :).

  Отговор
 5. Desi

  Картичката е очарователна, мила и сладка! А въртележки по принцип обожавам … все още :) Миналата година си купих една-само за мен :) Наистина все още ме пленяват, а като се гледам на колко години съм, то май така и ще остана до края! :)

  Отговор
 6. Диляна

  Благодаря ви, момичета :-)
  Ири, виж във видеото на Чари, много е лесно :-) Аз мисля да си направя за декорация :-)
  Деси, за такива неща няма възраст :-) Поздрави!

  Отговор

Leave a Reply

 • (will not be published)