Булка в лилаво

Реших да ви покажа картичката сега, а довечера другата. Някои хора чакат да публикуват новата си статия поне ден след предходната, но аз просто нямам търпение :-) Още когато видях тази картинка, знаех, че ще направя картичка с нея. Опитах се да я оцветя, но не стана добре според мен, а и сестра ми постоянно ми казваше да я оставя така :-) Оцветих обаче само букета и панделката на роклята. Обърнах края на хартията както съм виждала да правят MaDe и Дани (сигурно и други) и мисля, че се получи добре, а и успях да напъхам розите вътре :-) Ще включа отново картичката в: Хоби предизвикателство "Сватба" Предизвикателство Май "Цветя" Картичкофурии "Рози"

15 коментара to “Булка в лилаво”

 1. CraftDiva

  Диляна, този печат е страхотен – много фин и нежен. Цялата картичка се е получила в унисон с него – фина и елегантна. Браво! Като се замисля незнам и аз как бих оцветила този печат, има някои печати, които са красиви и просто така :о)

  Отговор
 2. Deni

  Прекрасна картичка в нежни цветове! Печатът наистина няма нужда от оцветяване-толкова е стилен и елегантен, че оцветяването би скрило красотата му. Поздрави!
  Не виждам къде са последователите ти- бих искала да се присъединя и аз към тях.

  Отговор
 3. Маги

  Тази булка и аз много я харесвам. Права е сестра ти, младоженката е по-добре да не е оцветена, но на букетчето и панделката с малко цвят стои много нежно.

  Отговор
 4. MaDe

  Много,много нежна картичка!Фината дантела стои страхотно,а колко харесвам точки…не можеш да си представиш :).Поздрави и хубав ден :)

  Отговор
 5. Красимира Иванова

  Прекрасна е..нежна и романтична..Панделката от тази нежна дантела и придава още по-нежно излъчване и някаква чистота..Благодаря ти,че се включи в Хоби предизвикателство 12 „Сватбено“

  Отговор

Leave a Reply

 • (will not be published)