Дъждовен следобед

Здравейте в този дъждовен ден :-) Ако за някои това време е повече от неприятно, то за други е идеалният момент да се отдадат на четене, писане, гледане на филми или творчество :-) За жалост на мен последното не ми се полага, но пък имам една картичка, която направих преди време и все се чудех дали да ви я покажа, тъй като не бях сигурна дали я харесвам. Дъждовното време обаче ме подсети за нея и реших да ви я покажа, защото се вписва идеално в представите ми за мързелив петъчен ден :-) П.С. Проблемът с картинките е, че винаги предварително оцветявам няколко и после чак решавам да направя картичка. В случая ако трябваше да я оцветя, може би щях да заменя зеленото със синьо ;-) А и цвета на кожата не е толкова бял, но нещо снимката ми не се получи :-) С пожелание за хубав уикенд и до скоро :-)

7 коментара to “Дъждовен следобед”

 1. Мария Стоянова

  На мен пък, много ми хареса. Цветовете са идеални и така със зеленкото акцентът е върху мацката. Приятен, не толкова дъждовен и усмихнат уикенд ти желая.

  Отговор
 2. addii

  Ина мен картичката много ми харесва,много свежа и приятна за очите цветова комбинация!
  Супер си е!

  Отговор
 3. Ири

  И на мен много ми хареса! Готина мадама и зеленото и стои много добре :). То няма лошо и да повали малко, но май е време вече да се спре :).

  Отговор
 4. Lionelsa

  И аз едно време първо оцветявах картинките и после се чудех как да ги вържа с останалите неща в картичка :-)
  Но пък при теб добре се е получило. И колкото и да не ти харесва дадена картичка, все ше се намери кой да се прехласне по нея.

  Отговор
 5. Красимира Иванова

  Дилянка, наистина типичен мързелив почивен ден..- дъждовен и мрачен навън, но много ущтен в удобния фотьойл с лап-топ в ръка…
  Картичката е много свежа!

  Отговор

Leave a Reply

 • (will not be published)