Скрапбук албум за Филип

Филип (приятелят ми) имаше рожден ден на преди месец и нещо и исках да му направя нещо специално. Отдавна исках да опитам да направя скрапбук албум с част от хилядите снимки, които имаме и сега притежавах тази възможност. Албумчето, което купих от Хобисимо, беше с накъдрени стени, което доста ме затрудни при изрязването на хартиите за страничките. Със сигурност по албумчето има много недостатъци, но за мен е много специално, не само защото беше първото, но и защото беше за най-специалния човек :-) Когато видях лицето му в мига, в който го отвори, знаех, че съм свършила чудесна работа и можех доволно да се потупам по рамото :D Ето го и него... :) P.S. Снимките ми не се получиха много добре, но нестабилността на албумчето си казаха думата :-)    

6 коментара to “Скрапбук албум за Филип”

 1. Зорница Михайлова

  Чудесен е, Дилянка! Много искам и аз да направя нещо подобно на Николай (моят приятел), обаче едва ли ще се получи чак толкова добре. Само не разбрах шарените странички си ги лепила и изрязвала една по една ли?
  Поздрави!

  Отговор
  • Диляна

   Здравей, Зори :-) Съветвам те да пробваш, защото само така ще разбереш дали ще се получи или не :-) Можеш да си вземеш албумче, което е в стандартна форма – квадрат или правоъгълник и ще ти е по-лесно да изрязваш хартиите :-) Аз лично, ако трябва отново да направя такъв албум, бих направила точно това :-) поздрави :-)

   Отговор
 2. Алекс

  Искам да питам откъде успя да намериш всичките тези стикери или там както се водят ( на сърца, мечета, надписи ( forever ) ) ??

  Отговор
  • Диляна

   За жалост не са от едно място, а от много различни :-) Мечетата са подарък към един брой на списание Creativity, но не се сещам точно кой, а останалите елементи честно казано не знам от къде са точно, съжалявам :-) Разгледай някои от онлайн магазините, със сигурност ще има подобни – в Хобисимо, Двете елши, Наборсата, Армстронг :-)

   Отговор

Leave a Reply

 • (will not be published)