Sisters

Ако и вие имате сестра, няма начин да не сте правили подобна картичка... А посланието със сигурност ви звучи много познато :-) Още след като Ирина си хареса картинката с двете момичета си казах, че ще и направя картичка с нея. Ето го и крайният резултат :-)

6 коментара to “Sisters”

 1. addii

  Картичката е много хубава,има страшно мило излъчване!Прекрасна е!
  Не мога да открия начина ,по който мога да следя твоя блог ?

  Отговор
  • Диляна

   Благодаря ти, Ади :-) Не знам какво използваш за следене на блогове, но аз лично ползвам Google Reader, където си добавям новите сайтове/блогове :-) За друг начин трябва да питам приятеля на сестра ми, който ми помогна с моя. Още дооправям някои неща и сигурно и за това е трябвало да помисля :-)

   Отговор
   • addii

    Аз ги следя чрез моя блог и когато има нова публикация веднага разбирам,защото иначе забравям и изпускам доста неща.

    Отговор
    • Диляна

     Това от абонирането ли става? Аз се опитах, но не ми позволява. Иска ми профил в blogger или google, а последното е препратка към google+

     Отговор
     • addii

      Изобщо не съм на ясно с тези неща..и не зная какво да ти отговоря.Аз натискам едно бутонче следя,което се намира над последователите на блога, и когато си преглеждам блога ,ми излизат новите публикации на всички блогове ,които следя.

 2. Красимира Иванова

  Прекрасна картичка с чудесно послание! Изключително съм щастлива,че открих твоя блог!
  Сестра ти е щастливка..
  Блогове при които липсва опция за следене, аз лично следя чрез моя блог. Отивам в „дизайн“ менщто, от там в „блогове, които следя“, от там „добави блог, чрез линк“ – добавям линк към блога, който искам да следя, след това „запази“ и..когато се появи нова публикация в този блог, се вижда сред блоговете, които следя..(дано съм успяла разбираемо да обясня..)

  Отговор

Leave a Reply

 • (will not be published)