Smash book

Ако следите блога на Krista Smith, сигурно знаете какво е Smash book :-) Точно тя беше причината толкова много да искам и аз да си взема от страхотните Смаш книги на K&Company :-) Тези от вас, които не знаят какво е това, могат да видят един кратък клип тук, който мисля, че е много описателен :-) В общи линии Смаш-а е дневник с различни на цвят и дизайн страници, предназначен да съхранява ежедневните мисли, снимки и какво ли още не. Съществуват много различни версии със страници на различна тематика, но като за първи път, аз реших да си взема от червения, за който се твърди, че е стандартен. Макар да получих своя едва вчера, не можах да се стърпя и да не направя поне една страничка. Определено не е нещо УАУ, но пък мотото на Смаш книгите е "Messy but beautiful", или на български "Разхвърляно, но красиво", та донякъде успях да се впиша в тази тематика :-)  

С тази първа страничка отварям нов раздел в блога посветен на този вид скрапбукинг. Вълнувам се много, защото това е нещо много лично и нещо, което ще бъде посветено на моя живот, моите мисли, впечатления и спомени, или просто оцветени картинки, които не съм направила на картички :-) Надявам се да ви е интересно :-)

  Печатът, който използвах, е на Birdie Brown и е напълно безплатен :-) Отдавна си стои оцветен, но все не намирах повод да го превърна в картичка :-) И тъй като много ми харесват цветовете и преливането, които успях да постигна, а покрай коледните картички надали ще ми остане време за есенни, реших да го увековеча като го поставя в Смаш книгата си :-)  

  Желая ви прекрасен ден и още по-прекрасен уикенд! :-)

One Response to “Smash book”

  1. Valchen

    Не знаех, че Криста Смит също е запалена по smashbooking-а. С интерес ще разгледам нейните неща по темата. Аз от известно време съм голям фен на това течение в скрапбукинга, ако мога така да го нарека! Поръчала съм си много дреболии от K&Company, но ги използвам в отделни smash албуми, които си правя сама по различни поводи. Ще ми е много интересно да следя твоя smashbook.

    Отговор

Leave a Reply

  • (will not be published)