Снежко/Snowman

Здравейте :-) Преди да ви покажа днешната картичка искам отново да ви благодаря за десетките мили коментари от миналата публикация! Наистина ценя дълбоко вашите мнения :-) А днес ще ви покажа една коледна картичка :-) Тази година мисля да започна доста по-отрано с коледните картички, за да имам време да направя за всичките си близки, както и за някоя благотворителна кампания :-) Използвах печат на Sassy Cheryl от категорията Bargin Bin за 1 долар, където според мен има много сладурски печати :-) Този шишкав Снешко се казва Fat, Round Snowman и веднага си го харесах, защото носи страхотно настроение :-)   Hello :-) Today I'm going to show you a Christmas card featuring Fat, Round Snowman by Sassy Cheryl - one really cute stamp for just a dollar :-)  

  Посланието е оттук, а хартиите са от колекцията на MME 29th street market със 180 листа. Дълго се чудих дали да си взема тази хартия, защото не беше много в мой стил, а и знам, че листите са доста по-тънки от обикновените блокчета, но сега не съжалявам :-) Количеството хартия наистина е огромно и макар със сигурност да не са любимите ми десени, знам, че ще ги използвам :-) Колкото до елементите в картичката, май сериозно злоупотребих с броката, но какво да се прави - обичам коледните картички да са блестящи, точно като току що навалял снежец :-)  Надявам се да ви хареса и до скоро :-)   The sentiment is from here and the paper is from the MME 29th street market 180 paper collection. As for the embelishments, it's pretty obvious - snowlakes with a lot of glitter, christmas bell and ribbon :-) I hope you like it :-)  

Challenges:

Sassy Cheryl Challenge - All about the boys

5 коментара to “Снежко/Snowman”

 1. Julka

  Страхотна картичка, Дебелото снежно човече е супер сладурско :) Д ти се прииска да е зима вече :)
  На мен ми харесва нестандартните цветове за Коледа и не си „злоупотребила с борката“ точно си е :) Все пак тези картички /Коледните/ трябва да са бляскави за да се усети Коледното настроение :)

  Поздрави,
  Юлия

  Отговор
 2. Iri

  Ех, този Снежко наитина е много сладък, направо ми се иска да го нагушкам :). И според мен броката си е много добре, точно като снежец е. Ще чакам още Коледни картички, пък дано ми дойде и на мен вдъхновението :).

  Отговор
 3. Маги

  Този Снежко е очарователен! На мен ми харесва така с повече брокат, а и на Коледни картички трудно може да се прекали с него. :)

  Отговор
 4. Gudrun

  Коледа …. !
  Диди на мен с многото брокат ми харесва , а и на снежко си му ходи … заснеженото :) Голям чаровник :) Хартиите на картичката са супер, може ли да кажеш какви цветове са или да пуснеш някоя и друга снимка за допълнително инфо. Аз също много им се чудих, но не успях да намеря в интернет десените … а това че са по-тънки за ме не е такъв проблем :)

  Отговор
 5. Диляна

  Благодаря ви :-)

  Мила, не ми остана време да снимам албумчето, а сега не съм в Търново :-) При първа възможност ще ти пратя снимки :-)

  Отговор

Leave a Reply

 • (will not be published)