Сватбена картичко-кутийка в лилаво

С разпукването на първото дръвче започва и сезонът на сватбите :-) Миналата година се ожениха две от най-близките ми приятелки, но за тази година все още няма кандидати :-) Независимо от това, в събота сме на сватба на братовчедката на Филип, затова аз започнах предварително да обмислям каква картичка да направя. Реших да направя възможно най-много и накрая да избера тази, която ми харесва най-много. Междувременно моя приятелка е също на сватба тази събота, така че и за нея трябва да отделя една :-)     Картичката, която ви показвам, е първият ми опит със сватбените картички. Чудех се в какъв цвят да е, каква да бъде, дали да е плик с картичка, само плик, картичка с кутийка и накрая реших да е картичко-кутийка :-) Техниката на правене видях тук и въпреки че при мен поговорката "Два пъти мери, веднъж режи" е по-скоро "Десет пъти мери, веднъж режи (и се моли да срежеш правилно)", този път се справих изненадващо безпроблемно :-) Картичко-кутийката е много лесна и същевременно практична, защото в нея могат да се сложат както пожелания, така и пари, а както знаем, по сватби това е най-често срещания "подарък" :-)     Мисля, че съм доволна от първия си резултат (като изключим оцветяването... тези костюми много ме мъчат), но продължавам да експериментирам и да мисля други варианти, така че очаквайте скоро отново включване със сватбени предложения :-) П.С. Виждате ли розичките, които съм ползвала? Аз рядко си купувам цветя, защото не ползвам, но реших, че сега ще са ми необходими. Тези намерих в един склад за всякакви неща - от чорапи до тостери :-) Снопчето розички (12 на брой) струваха 50 стотинки :-) Изненадващото е, че са адски здрави, изобщо не се разпадат и са направени от една много интересна мекичка материя - нещо между гума и силикон :-) Интересно е как човек може да намери такива неща на всевъзможни места :-)   Ще включа картичката и в следните предизвикателства: Предизвикателство Май "Цветя" Картичкофурийско предизвикателство "Рози" Хоби предизвикателство "Сватбено"

Хубав следобед ви желая и до скоро :-)

8 коментара to “Сватбена картичко-кутийка в лилаво”

 1. Lionelsa

  Определено на най-неочакваните места могат да се намерят големи находки :-)

  Картичката много ми допада и като кройка и като цветове. Успех с оцветяването!

  Отговор
 2. Маги

  :) Преди 2-3 дни гледах точно този модел. Ще го пробвам със сигурност скоро. Картичката ти е станала много хубава. Ще следя с интерес и останалите сватбени.

  Отговор
 3. Красимира Иванова

  Дилянка, този модел на картичко-кутийка е чудесен и си се справила повече от чудесно! Със сигурност скоро ще си много по-добра в оцветяването и на костюмите, обаче…цветовете са съвсем актуални в момента за сватби :)
  За находката ти…- и аз съм забелязала,че понякога откривам полезни на мен неща на невъобразими места и почти без пари, а когато ръся, почти никога не ми се случва :)
  Благодаря ти,че се включи в Хоби предизвикателство №12 „Сватбено“ с тази чудесна картичка!

  Отговор
 4. Данка Матеева

  И тази е прекрасна ….толкова нежност струи от нея!.Фантастичен модел – и аз съм г оправила и е голяма тръпка! Благодаря за участието в моето предизвикателство!

  Отговор

Leave a Reply

 • (will not be published)