Will you?

Ако някой ме попита как си представям живота си след 50 години, бих отговорила ето така:     Изпитвам особена сантименталност всеки път, когато видя възрастна двойка, хванати за ръка и разхождащи се в парка и тайничко знам, че и ние ще сме като тях... Отдавна исках да направя такава картичка и ето го и първия резултат. Опитите да накъсам листите за по-старинен ефект не се получиха особено, но в крайна сметка съм доволна, защото исках да направя една несъвършенна, но истинска картичка... точно каквато е любовта :-)   П.С. Ако картинката ви харесва, може да я свалите от тук. Хубава и усмихната неделя ви желая.

9 коментара to “Will you?”

 1. Ири

  Ехе дано всички сме така след 50 години :). Как доволно се усмихват само. Това е много хубава картичка за подарък на баба и дядо, без повод, просто ей така :).

  Отговор
 2. Мария Стоянова

  Ако знаеш, как ме накара да се замисля за живота, любовта ….. вобще всичко около нас, което ни съпътства ежедневно, през целия ни живот. И картичката и публикацията са много силни и запомнящи се.

  Отговор
  • Диляна

   Всъщност човек като се замисли, няма нищо по-важно от това – да имаш някой до себе си в добрите и в лошите мигове… до края на дните си :-)

   Отговор
 3. Красимира Иванова

  Още като видях тази картичка и си спомних ,как преди много години се любувах на всички старчета (предимно чужденци)- мили, усмихнати, спретнати, които се разхождаха хванати за ръце по алеите на Златни пясъци и..ми стана едно такова мило…А като прочетох публикацията ти, вече разбрах, че и ти имаш същите мисли в главата..
  Дай Боже всекиму да остарее влюбен и обичан..Прекрасно послание носи тази твоя картичка! Стопли ме..

  Отговор

Leave a Reply

 • (will not be published)