Wonderful tonight

Здравейте отново :-) Докато пишех публикацията си, слушах прекрасната песен на Eric Clapton - Wonderful tonight, която като че ли се вписваше идеално в тематиката на картичката ми :-) Вече ви показах предишната с печат на Krista Smith, но освен нея, днес направих още една с друг неин печат. Този път косата не ме затрудни особено :-) Явно има коси, които просто се рисуват трудно, а други не :-) Тук реших да упражня шивашките си умения, които вече ви показах, но като че ли не се виждат добре на снимката :-)  

Ето и близък план на девойката с по-реалните и цветове. Нещо на горната снимка не успяха да излязат такива, каквито са, а доста по-бледи и измити:

Последните ми картички не са съвсем присъщи за стила ми, но реших да опитам нещо ново и ми харесва :-) Проблемът обаче е, че стават много обемни заради цветята и многото слоя хартия :-) Обмислям тези дни да си отворя магазинче в etsy.com, където да продавам картичките си, защото вече са над 50-60 броя и е време да се отърва от някои от тях, за да се презаредя с нови материали за нови картички :-) Дано да потръгне, а ако потръгне, трябва да мисля и как ще изпращам тези обемни картички, които макар да си имат пликове, едва се побират в тях :-D

Тези дни трябва да почна и едно бебешко скрапбук албумче, което съм обещала от няколко месеца вече, но все още нямам бебешки хартии, а честно казано не ми се поръчват още блокчета с хартии, защото имам вече десетки! :-) Ще видя дали ще мога да измисля нещо без да се налага да поръчвам още хартии :-)

Хубава вечер и до скоро :-)

Ще покажа картичката при:

Alphabet Challenge - L is for Lace

Inky Impressions Challenge - The Great Outdoors

Lexi's creations

Saturated Canary Challenge Blog

Creative card crew - Black cardstock

Craft your passion Challenge - Kraft and lace

32 коментара to “Wonderful tonight”

 1. Lionelsa

  Уау! Ти направо задобряваш с часове!!!! Продължавай да се опражняваш в същия дух.
  Успех с магазинчето в etsy!

  Отговор
  • Диляна

   Ех, нали каза, че няма да ме хвалиш, за да не ми пораснат ушите? :-) Много благодаря, Нинка :-)

   Отговор
 2. Miss Emerald

  Уау! Май напълно ще ме убедиш, че в практиката му е тарикатлъка на това оцветяване! Като съм опитала само няколко пъти… ама това друга тема. Девойката си я оцветила направо перфектно, а картичката с тези цветове се е получила много оригинална и привличаща погледа! Искрено ти пожелавам успех с магазинчето! Веднага се сетих за една идейка относно твоята чуденка как се изпращат обемни картички – http://kittiekraft.typepad.com/kittiekraft/packaging-and-mailing-card-tutorial.html. Сега и аз ще си я запомня на по-видно място, че добре, че се сетих къде точно съм я гледала. В момента, преди морето, с точно тази задача съм се заела – да въведа в многото запомнени отметки и идеи в снимки някакъв ред, че иначе понякога ми е доста трудно намирането им! То ми е трудно и въвеждането на ред поради липса на време, но… малко по малко.

  Отговор
  • Диляна

   Благодаря ти, Тони :-) И за коментара и за линка – наистина много идейно и със сигурност ще го пробвам :-)

   Отговор
 3. Маги

  Всяка следваща картинка ти се получава все по-хубава. Браво! Тази девойка изглежда толкова ефирна и нежна. Черно и бяло-класика и елегантност!
  Успех с etsy магазинчето! :)

  Отговор
  • Диляна

   Благодаря ти, Маги. Не всяка е по-хубава… имам някои, които дори не показвам :-D

   Отговор
 4. Jackie Rakoski

  This is so very pretty! I love the coloring you did and all of the details you added. Lovely card! Thank you for joining us this week at the Inky Impressions Challenge!

  Jackie, Inky Impressions DT

  Отговор
 5. Kakichka

  Ма как така не ти се поръчват хартии…повредила си се нещо. Я се стегни :) ще ти трябват за тези красоти, които твориш. Харесва ми черно-бялата елегантност на картичката ти. За оцветяването нищо не мога да кажа, далеч съм от тия неща, но виж цялостното излъчване ми допада.

  Отговор
  • Диляна

   Кате, имам около 40 блокчета с хартии, стига толкова… поне да ги преполовя :-)) Пък и нали ще дойде Коледа след няколко месеца, за тогава ще трябва да си купувам пак :-)

   Отговор
 6. MammaMia

  Hi. This is such a pretty card. I love the layout and wonderful embellishments, and your colouring is gorgeous too. Thanks for sharing it with us at Lexi’s Creations in our „For a Friend“ challenge.
  Helen x (DT)

  Отговор
 7. popscards

  Hi sweetie, love your creation its beautiful, thank you for joining us at Saturated Canary this time, hugs Pops x x x

  Отговор
 8. Margaret

  A lovely card. The black really shows of the image, which you have coloured wonderfully

  Thanks for joining us at The Creative Card Crew for our black cardstock challenge

  Margaret CCC DT

  Отговор
 9. Краси

  Диди, тази е прекрасна! По принцип, русите коси сякаш се правят по-лесно, но..това е на пръв поглед..Цялостното оцветяване е прекрасно – харесва ми как се справяш в сивата гама..
  А композицията е много оригинална.
  За обемните картички..и според мен си е проблем, за това се люшкам между желанието си да правя по-пищни картички с много елементи и по-изчистени картички..Дилемата е голяма..
  Пожелавам ти успех с етси магазинчето. Не се съмнявам,че ще имаш успех!

  Отговор

Leave a Reply

 • (will not be published)